امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 22:20)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dJ mona
با شما هستم خواهر این آهنگه چی بود معرفی کردید؟؟cryingcrying
انریکه و پیتبول!!Sad
(من آبجیه مرضیم)Smile
آجیه frost؟
گــفـتگـوے آزاد 【89】 74
Lєσ
 سپاس شده توسط The Darkest Light
آگهی
خو لگو صفحه چند بوده برم بخونم
گــفـتگـوے آزاد 【89】 74
(14-03-2014، 22:18)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:12)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:06)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیدا جون خوفی عایا Blush

با منی؟؟Big Grin
نسیم خودتی؟؟؟
خوب نیستم زیادUndecided
اره عزیزم منم 
چرا ؟؟؟ نبینم ناراحتیتو گلم
خوده شخص بیان کردDodgy
بگذریمBig Grin
نام کاربری جدید مبارکSmile

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

سپاس شده توسط ♠♣FIRE boy♠♣
بچه ها من برم نماز شب استغفار کنم‎Smile
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●× ، MONA-GH
یـا بـسـم الـلـه اعـوذ بآلـلـه مـن الـشـیـطـان رجـیـم ایـن احـمـت هـم کـه پـیـداش شـدO_O

خاک به سرم خاک به سرم خاک به سرم خاک به سرم خاک به سرم خاک به سرم خاک به سرم خاک به سرم خاک به سرم . . .

(14-03-2014، 22:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی جنبه ها در حد صفر!
تمومش هم نمیکنن-__-
فاطی خودت رو ناراحت نکن
من برم
خدافس:/
بـازم مـعـرفـت اهـورا!

مـرسـی از اینکه هـوامـو داری(:

خـدافـس شـب خـوبـی داشته بـاشـی(:
اینجا سپاس ینی سلام
گــفـتگـوے آزاد 【89】 74
Lєσ
(14-03-2014، 22:20)♠♣FIRE boy♠♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:18)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:12)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:06)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیدا جون خوفی عایا Blush

با منی؟؟Big Grin
نسیم خودتی؟؟؟
خوب نیستم زیادUndecided
اره عزیزم منم 
چرا ؟؟؟ نبینم ناراحتیتو گلم

من دارم روانیش میکنمTongueBig Grin
اورین اورین (:
گــفـتگـوے آزاد 【89】 74
 سپاس شده توسط ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
سَلـام ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【89】 74
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ×●SomeOne●× ، ZAHRA LOVE 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، The Darkest Light ، ERF@N
عرفان صفحه چنده
گــفـتگـوے آزاد 【89】 74
(14-03-2014، 22:21)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:20)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dJ mona
با شما هستم خواهر این آهنگه چی بود معرفی کردید؟؟cryingcrying
انریکه و پیتبول!!Sad
(من آبجیه مرضیم)Smile

استقفرلله ا=

اون پیتبول عوضیم که کم مونده بود سجده شکر بجا بیاره!Confused
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان