امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 19:27)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 19:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 19:24)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها غزل ميخواستم تو چت با من يه كاري بكنه ا=
میخواستم محرومش کنم 4fvf

نه يه كار بدتر ا=

چی کار؟
 سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(15-03-2014، 19:30)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 19:27)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 19:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 19:24)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم محرومش کنم 4fvf

نه يه كار بدتر ا=

چی کار؟
+18

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، DJ✘ Mona، றiSs~lØne، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ، ★MoRpHeUsS★2 کاربر پنهان
تا ما ميرم يه چيزي بگيم ا=
گــفـتگـوے آزاد 【89】 138
چکار؟ ؟O_o
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
:}
 سپاس شده توسط MONA-GH
-غریبونه

چه قشنگ عاشق هم شدیم واما چه غریبونه همو تو قصه باختیم
ما دوتا که عاشقونه با غم و تلخی این جدایی ساختیم
من از این جدایی از این فاصله گلایه دارم
هرکی اشکامو میبینه میکنه کنایه بارم
اگه باز چشام میبارن اگه بارونی و خیسن
اگه دستام بی ارادن همش از تو مینویسن
اگه دلخوشی ندارم اگه گوشه گیرو تنهام
واسه این که ازتودورم اگه گریه داره حرفام
اگه چشمام بی ارادن به نگاه تو گره خورد
اگه این دل زیر بار این جدایی غصه خورد مرد

ما دوتا سهممون از هم یه نگاه بی دریغ بود
عشق تو ناجی من شد توی دریای دوراهی که بی غریق بود
من از این جدایی از این فاصله گلایه دارم
هرکی اشکامو میبینه میکنه کنایه بارم
اگه باز چشام میبارن اگه بارونی و خیسن
اگه دستام بی ارادن همش از تو مینویسن
تا نگاهمو بی هوا به جای خالی تو دوختم
غم بی کسیمو بازم تو خودم ریختمو سوختم
به خودم دلخوشی میدم من که خالی از امیدم
که بازم تو رو میبینم دست به دستای تو میدم

مهدی احمدوند ! :|
گــفـتگـوے آزاد 【89】 138
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ★MoRpHeUsS★
ویرایش شد (:
 سپاس شده توسط MONA-GH
(15-03-2014، 19:31)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 19:30)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم محرومش کنم 4fvf

نه يه كار بدتر ا=

چی کار؟
+18
اوووو
بگو چی گفت
 سپاس شده توسط MONA-GH
بچه ها تو چت
miss moni کیه؟؟
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط MONA-GH
(15-03-2014، 19:33)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 19:31)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم محرومش کنم 4fvf

نه يه كار بدتر ا=

چی کار؟
+18
اوووو
بگو چی گفت
هيچي ^0^
گــفـتگـوے آزاد 【89】 138
Dodgy
 سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان