امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

(19-03-2014، 8:54)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشید دیشب درس خوندی؟ :|

میخواستی درس بخونی من یادمه گفتی (:

اره نذر چارشنبه سوریم بوود :|
تو صدا درس بخونم ^_-
اره اره خوندم !
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(19-03-2014، 8:55)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثه اینکه نیاز شد -_-
چطوری ؟:|
نیاز شد از اکانتای دیگه بهره ببریم -_-
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(19-03-2014، 8:57)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 8:55)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثه اینکه نیاز شد -_-
ازت متنفرم :||||||||||||||||||||
 سپاس شده توسط RedSparrow
(19-03-2014، 8:53)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دهنت فرزام :\من بات قرم کلا -__-
شناختی ؟ -_-
ینی واقعا انقد سخت بود نام کاربریم و با فروزن مطابقت بدی تا بشناسی ؟:|
-_-
(19-03-2014، 8:59)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 8:53)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شناختی ؟ -_-
-_-
الان این د نیم آف گاد و آی دونت وان دای تویی ؟
اون یکی یه فرزام دیس :\
 سپاس شده توسط RedSparrow
(19-03-2014، 8:59)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 8:57)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 8:55)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثه اینکه نیاز شد -_-
ازت متنفرم :||||||||||||||||||||
-_-
هوممم -_-
تو ی نخود عقل نداری من چیکار کنم ؟ -_-
(19-03-2014، 9:01)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم -_-
خودتی -__-
 سپاس شده توسط RedSparrow
(19-03-2014، 9:01)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 8:59)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شناختی ؟ -_-
-_-
الان این د نیم آف گاد و آی دونت وان دای تویی ؟
اون یکی یه فرزام دیس :\
اپرین :|
ی دست و هورا :|
-__-

(19-03-2014، 9:02)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 9:01)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم -_-
خودتی -__-
کلاغ -_-
ازین اسمت خوشم نمیاد -_-
برو با همون یکی بیا _-_
 سپاس شده توسط I r A n
خوبه همین -_ -

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان