19-03-2014، 15:24
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-03-2014، 15:26، توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê.)
(19-03-2014، 15:22)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیوونه یا بچه حداقل ی حرف راس از دهنش بیرون میاد -_-
(19-03-2014، 15:20)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا-_-
(19-03-2014، 15:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی یکیه مثه من و تو -_-
من میشناسمش خواستم چیز نشه گفتم نمیشناسمش |: ..
-_- ی بار گفتم یکی رو میشناسم همه ریختن تو خصوصی که این کیه -_- ||||:
.. !!
والا -_-
از نخود هندونه میسازید شماها -_-
میگن حرف راسو یا از دهن بچه بشنو یا دیوونه -_-!
بقیه چطوری ؟:|
(19-03-2014، 15:22)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیوونه یا بچه حداقل ی حرف راس از دهنش بیرون میاد -_-
(19-03-2014، 15:20)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا-_-
(19-03-2014، 15:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی یکیه مثه من و تو -_-
من میشناسمش خواستم چیز نشه گفتم نمیشناسمش |: ..
-_- ی بار گفتم یکی رو میشناسم همه ریختن تو خصوصی که این کیه -_- ||||:
.. !!
والا -_-
از نخود هندونه میسازید شماها -_-
میگن حرف راسو یا از دهن بچه بشنو یا دیوونه -_-!
بقیه چطوری ؟:|