امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

بیاع :| چشمش زیدید رف :|
آگهی
(06-04-2014، 21:30):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:27)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:26):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو صابر ؟>.<
هلن دعوا رو شروع کرد اون فوش بد داد چرا من محروم شدم؟:|

چرا اینقدر دروغ میگی؟
حتی من خواستم بهات دوست شم تو بهم فحش دادی cry2cry2cry2

نیگاش کنید تورو خدا:|
ت پ خ دارع دعوا میکنع اینجا دارع گریه میکنع:|
عجبO.o

من کی دعوا کردم فقط خیلی خیلی ناراحت شدم که پشتم حرفیدی =ا
(06-04-2014، 21:32)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:29):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:25)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:22):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام=((
بچه ها این هلن مشکل دارع باهاش دوس شدم ازش عذر خواهی کردم دارع ت پ خ بم فوش میدع:|

رژینا جرا دروغ میگی اخه من کی این کارو کردم هان ؟

الان :|
چراع داری مظلوم بازی در میاری؟:|
متنفرم از ادمایه دروغ گو-_-
الان حوصله دعوا ندارم اصن ببخشید:|
من خیلی وقته تورو بخشید ^__^
فقط امروز بود که اومدی گفتی تقصییر من و پارمیه ناراحتیستم Sad
چراع اخه پشت سرم حرف زدی؟SadSad
من گفتم تقصیر پارمیداس <.>
واقعن ادم دوروییه-_-
ب من پ م میده تقصیره هلنه ب تو میگه تقصیره منه:|
 سپاس شده توسط perfect g
(06-04-2014، 21:32):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:31)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن و رژی اشتی کنین سریع:Laie_23:

من عذر خواهی کردم:|

منم دیروز کردم!
فقططط باید همین الان هر دوتامونم قسم بخوریم دیگه پشت همدیگه حرف نمی زنیم باش؟
حرفی داشتیم رک و راس به رویه همدیگه بگیم ؟
باشع؟
(06-04-2014، 21:33)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:31)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااای =))))))))))

بی می گیف مینگیل ؟ >____<

بیچی ری بیر >___<

ویختی ایمین ایمید میخیری مینی >____<

نیم سینتی >____<
ایهیم >___<
بیچی تی کیفیمی >___<
بیریم >___<

عیمرین >__<حیف عیلی نیس >__<

دیریز بید قیویری >_<
خیفی میشی تی کیف >___<

بیشی میثیلین میخید چی گیهی بیخیری ؟ >___<

ویردینی >__<

گیش کیب >___<
عمو صاااااااااابر؟؟؟؟>.<
یکی بش پ خ بدع>.<
ااه :

بـدرو9ود ||:
|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-04-2014، 21:34):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:32)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:29):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:25)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2014، 21:22):| :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام=((
بچه ها این هلن مشکل دارع باهاش دوس شدم ازش عذر خواهی کردم دارع ت پ خ بم فوش میدع:|

رژینا جرا دروغ میگی اخه من کی این کارو کردم هان ؟

الان :|
چراع داری مظلوم بازی در میاری؟:|
متنفرم از ادمایه دروغ گو-_-
الان حوصله دعوا ندارم اصن ببخشید:|
من خیلی وقته تورو بخشید ^__^
فقط امروز بود که اومدی گفتی تقصییر من و پارمیه ناراحتیستم Sad
چراع اخه پشت سرم حرف زدی؟SadSad
من گفتم تقصیر پارمیداس <.>
واقعن ادم دوروییه-_-
ب من پ م میده تقصیره هلنه ب تو میگه تقصیره منه:|

اخه به من مدرک دادببین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthrea...pid1760096
گف ص هایه بعدی رو هم ح ببین
:|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 211
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(06-04-2014، 21:32)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمیییییین >_<

جونم ؟
 سپاس شده توسط ~ No Name ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان