امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】

(07-04-2014، 15:55)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:50)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:47)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:45)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااییـ
ندیدمت ×__×
نیکیـ cryingcryingcryingcryingcrying
ببینم جدی جدی گروه دارن می پاشن؟crying

هیییم
بیشورا شده خودم تا لندن برم لباساشونو به هم گره بزنم
نمیزارم جدا بشن

>__<

خخخـ!

ولیـ پارمی میگه دروغه ؟

واقعیه ؟

الکیه ؟

چیه ؟

نمی دونی ؟

ببین این وان دایرکشن منو پیر کرد
>__<
نمیدونم
شایعش ولی زیاده
crying

منو هم این جکی =ا

میخوام حودکشی کنم
o_O
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط perfect g
آگهی
(07-04-2014، 15:55)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا تو گفتگو دعوا نکن به نفعته |:
دلت نمیخواد که بازم اخطار بگیری هان؟!

نه مختاب ):

الان دارم باش حرف میزنم دعوا نمیکنم :|

هلن دیگه با من حرف نزن -_-
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(07-04-2014، 15:56)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمه زین ساخته بود این دروغو زهرا تاپیک گزاشته بود ندیدی؟

آرع دیدم ولیـ نگفت که شایعس :|
خومارم بر و بچ
فعلا برم یه چرتی بزنم بعدش میایم
پَ نَ پَ نیکی
ما خوای بذار همین طوری بمونم! :|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 248
(07-04-2014، 15:59)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:55)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت نمیخواد که بازم  اخطار بگیری هان؟!

نه مختاب ):

علت اخطارت؟!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط perfect g
مهتـآبcryingcrying
اینا رو جم و جور کن
(07-04-2014، 15:56)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:53)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:47)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا ولش کن بچه رو :| الان میره گزارش میده :|

خدا رو شکر عرفان بام پایس گف نویسنده میشیی فقط ب اعصابت مسلط باش -__-

من برایه اولین بار دعوا گزارش دادم حالا بیاین هی شایعه بسازین :|

من دوستتم میفهمی :| !! نباید میگفتی :/

حالا هم ک گفتی بهتر شد چون شناختمت چ نامردی :| !!

آلان مثلا مهتاب اجی دشمنه منه؟

اون گزارش داد من بن شدم ×!

منم الان ازش خیلی خیلی ممنونم که اینکارو کردع =ا

(07-04-2014، 15:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:55)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:50)perfect g نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:47)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییم
بیشورا شده خودم تا لندن برم لباساشونو به هم گره بزنم
نمیزارم جدا بشن

>__<

خخخـ!

ولیـ پارمی میگه دروغه ؟

واقعیه ؟

الکیه ؟

چیه ؟

نمی دونی ؟

ببین این وان دایرکشن منو پیر کرد
>__<
نمیدونم
شایعش ولی زیاده
crying

منو هم این جکی =ا

میخوام حودکشی کنم
o_O

من در اون حد نیستم !
(07-04-2014، 15:59)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2014، 15:59)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت نمیخواد که بازم  اخطار بگیری هان؟!

نه مختاب ):

علت اخطارت؟!
ی دختر بم گف مزخرفی :| !!
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(07-04-2014، 16:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهتـآبcryingcrying
اینا رو جم و جور کن
جونم(:
همه میدونن من جدی کار میکنم ..
الان درست میشع نگران نباش
حرف بزنن ولی نه با لحن دعوا (:
چطوری تو ؟!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
من نمیتونم بگم پسرای وان دایرکشن ازهم جداشدن چون خودم ناراحت میشمcrying
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【105】 248

سپاس شده توسط perfect g

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان