امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】

(20-04-2014، 18:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی شوهرت رو دزدیدن |:

(20-04-2014، 18:19)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـگـیـریـد یـارو رو عـاقـا شـوورمـو بُـرد بدبخت شـدم-_-
من لویی رو بردم *^.^*

تو برو هری ر  وردار تا کسی نبردش -_-
عـاقـا الـان یـه حرفایی بزنم تو کَـفِـش هنگ کنی؟!||:

راسـتـی لـویی هـنـوز شـورتش تو خونمون جـا مـونـده :| ^_-
(به عمق قضیه و قسمت عرفانیش پی ببر)
واو خیلی حرفت باحال بود فاطی#_#
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 39

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
اینم فاطی /: - - - >گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 39

رکی ^_^ - - - > گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 39

(20-04-2014، 18:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی شوهرت رو دزدیدن |:

(20-04-2014، 18:19)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لویی رو بردم *^.^*

خاک به سرم |:
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(20-04-2014، 18:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک به سرم |:

ایـن یـه نـمـونـه رایـج و مـعـمـولی بود از حـرفایی که به هـوو هـام میزنم(:

بقیش زیـاد مـنـاسب نیس||: خیلی زشته :||

یه بـار به یه دختره یه چی گفتم منو بلاک کـرد :|
 سپاس شده توسط First Star ، pink lady
شکلک های ترول پیدا کردم ذوق دارم /:
شرمنده گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 39

(20-04-2014، 18:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 18:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک به سرم |:

ایـن یـه نـمـونـه رایـج و مـعـمـولی بود از حـرفایی که به هـوو هـام میزنم(:

بقیش زیـاد مـنـاسب نیس||: خیلی زشته :||

یه بـار به یه دختره یه چی گفتم منو بلاک کـرد :|

خخ *^_^*

خوبه که همه ازت میترسن /:

هووهات زیادتر نمیشه (:
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

اینم فاطی /:  - - - >گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 39

رکی ^_^ - - - > گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 39
از من حلال زاده تر دیده بودید عآیآ ؟! (:

سلام..! (:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
سلآم
............
سلآم نورا
هلن
فآطی
ستآرع
رکی
^.^
اسم بخیه رو بلد نیستم(:
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، GαяBagє Gιяℓ ، First Star ، † αƖιєη †

فاطی شوهرت رو دزدیدن |:

من لویی رو بردم *^.^*

3cy

اون شرت هری بود تو اشتباه کردی ^--^ 

لویی دیشب پیشم بود : )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
لـآدن0_o
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(20-04-2014، 18:34)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم
............
سلآم نورا
هلن
فآطی
ستآرع
رکی
^.^
اسم بخیه رو بلد نیستم(:
سَلــآم و علیکم و رحمت الله 3cy
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
خدایا شکرت |:

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=101686&page=33

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان