امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 14:22)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10 تا دیع سپاس بدید تازه میشم 3500

اینبار می خوام جدی خودمو بکشم -____-

خنگه اون تعداده سپاسایی ایه که دادی:|
 سپاس شده توسط melodi+
آگهی
(24-04-2014، 14:22)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:18)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:17)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:16)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^
آوا(:
^__^
چطــوری(:
مهتاب (:
:>
تو چطوری؟ :>
هومم بَد نیســَمـ|:
دلم برات تنگ شده بود^__^
اینجا چه خبره|:
منــــــم *^_^*
دوباره داره پاییز میشه دارن دنبال زن میگردن جوجه کشی کنن ._.
اها|:
هر دفعه همین جوریه(:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط melodi+
(24-04-2014، 14:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زندگی مجردیو ترجیح میدم |:

واسه من نمیخواد شوهر پیدا کنید |:

اراده کنم دوس پسر میریزه زیره پام |:

بعلـههههههههه (:

اراده کن ((((((:
اره از زیر پات رد میشن میرن دنبال پشتیت ((:

(24-04-2014، 14:22)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال تخصصی |: چجوری حساب کردی ؟ |:
 سپاس شده توسط ERF@N ، melodi+ ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(24-04-2014، 14:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعلـههههههههه (:

اراده کن ((((((:

نع باو از دوست دخترشون چک خوردن افتادن زیر پای اینSmile
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mïņ̃†êR
(24-04-2014، 14:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:21)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:19)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم باو...
همه اینجا مادر دختر پدر پسر عمون...
ما هم یه زن داشتیم،اونم رفته قاطی خروسا!

خفه شو ای مرد :>

من دارم رخت میشورم

خخخ!!

همجنس بازی توفلشم رواج پیدا کرد:ngh:

بیشعور :\

اون مرده من زنم

شوما اون وست چی میگی اخع ؟
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR

اونایی ک دادی ن اونایی ک گرفتی دخترم الان 4900 تا لایک داری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
(24-04-2014، 14:21)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 14:19)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم باو...
همه اینجا مادر دختر پدر پسر عمون...
ما هم یه زن داشتیم،اونم رفته قاطی خروسا!

خفه شو ای مرد :>

من دارم رخت میشورم

خخخ!!

هومم!
دیدم!
برو بگیر بخواب!
رخ شویی بسه!
(24-04-2014، 14:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعلـههههههههه (:

اراده کن ((((((:

یه سوال تخصصی |: چجوری حساب کردی ؟ |:

ماشین حساب ((:
 سپاس شده توسط melodi+

ریاضی رو ادامه بده ((:یه چیزی میشی (((((:
 سپاس شده توسط ERF@N ، melodi+ ، Mïņ̃†êR
توروخدا 6 تا سپاس بدین رند شم!
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mïņ̃†êR ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wєιяɗ ، Mr.Robot ، ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان