امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2014، 17:35)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:27)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا دیدی به کسی سپاس بدم ؟ :|

به جز شرایط ضروری -_-

آرع |: ب اونایی ک دوسشون داری سپاس میدی |: ..

مثلـا .. آوا -_- .. لعـی .. -_- .. ایمـان .. -_- سـارا .. -_- .. ولی ب من نمیدی سپاس |: ..

اگه سپاس دوس داشتنو نشون میده بیا بت سپاس دادم *-__-*

p336

دلــم شکـستـــ ...
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 126
 سپاس شده توسط مادر عرفان بخاطر 200 کوس میده ، Roxanna
آگهی
فـــآطی حوس کــــردم عکســــمو بزارم تو عکســـی از خودتان و اتاق شخصیتان!
بزارم؟؟؟
نزارم؟؟؟
بزارم؟؟؟
نزارم؟؟؟
بزارم؟؟؟
یکی بگه!
 سپاس شده توسط مادر عرفان بخاطر 200 کوس میده ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Roxanna
(24-04-2014، 17:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hi FATY
ویچ فـاطی؟!|:

یو:|
هـوع!!

سلام (:

(24-04-2014، 17:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hi FATY
ویچ فـاطی؟!|:

(24-04-2014، 17:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه فاطی(:
تو هم بودی؟:|
صدات درنمیاد/:
اوهـوم !!
من تازگیا بسی سر به زیر و کم حرف شدم .__.

اوه:|
چه تغییر بزرگی!(:
دلیلش چیه؟
احساس میکنم اینجوری دوس داشتنی تر و خانوم تر بنظر میرسم.__.

اهـورا به من نیگا نکن خجالت میکشم.__.
 سپاس شده توسط مادر عرفان بخاطر 200 کوس میده ، Roxanna
بازدهی به صفر رسیده-_-

بای -_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Roxanna
(24-04-2014، 17:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما از اول سال فقط دوتا اردو رفتیم اونم پولیஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 126

نمک آبرود 50 تومن مشهد 300 تومنஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 126

هار هار هار هار V: برا ما از اول سال پول اردوها رو گرفته بودن |: [!!]

فقد ی آبعلی بود ک اونو فقد پول دادیم .. همین .. -_- دلت بسوزد عرفان آقا |: [!!]

(24-04-2014، 17:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان(:

خوبی شُما؟! ..

هی..
شما چی؟..

بنده هم خوبم .. چیکارا میکُنید!؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 126
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، مادر عرفان بخاطر 200 کوس میده ، Roxanna
اهـــورا کلاسش رفته بالا-___-
سلــام نمیـــده!
بیشوخور!
بزنم لهت کنم؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Roxanna
(24-04-2014، 17:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرهConfused آدم خطرناکیهConfused

:|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~ No Name ~ ، .. ReZa .. ، Roxanna
(24-04-2014، 17:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـــآطی حوس کــــردم عکســــمو بزارم تو عکســـی از خودتان و اتاق شخصیتان!
بزارم؟؟؟
نزارم؟؟؟
بزارم؟؟؟
نزارم؟؟؟
بزارم؟؟؟
بـزار بـزار^_^
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Roxanna
فاطی .. تونستی بیـا پ.خ باوش!؟ ..

بات حرف دارم (: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ 126
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-04-2014، 17:41)RΣΖᏙ ΚHᏙN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:35)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2014، 17:27)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا دیدی به کسی سپاس بدم ؟ :|

به جز شرایط ضروری -_-

آرع |: ب اونایی ک دوسشون داری سپاس میدی |: ..

مثلـا .. آوا -_- .. لعـی .. -_- .. ایمـان .. -_- سـارا .. -_- .. ولی ب من نمیدی سپاس |: ..

اگه سپاس دوس داشتنو نشون میده بیا بت سپاس دادم *-__-*

p336

دلــم شکـستـــ ...

این مادر عرفان اهم اهم شده دوست داره :|

دله بزرگی داره همرو دوس داره :|

امید داشته باش -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، .. ReZa .. ، Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان