امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(25-04-2014، 14:51)sina.sex نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش امیر & داش ایمان میخوامتون 1000000000000000000000000000 تا

فـــدایی داری @__@ اسم اون برنامهه چی بود دادا ؟ (((:
آگهی
(25-04-2014، 14:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا الان تو اونجا ک گفتی بش پیام دادم گفت بن شدم :/ !!
رمزشو بم داد الان محروم نیس خو :|

گفتم که دروغ نمیگم -__-

چراه برا اون اینجوریه بش بگو خودش بیاد /:
اوفف....
این همون دیوونه اس که هردیقه یه اکانت میسازه؟؟؟
الان اینجاس؟؟؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
ســـ .. |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Brooklyn Baby
(25-04-2014، 14:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:46)sina.sex نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتون رو به من نچسبونین لطفا

این چ پشتکاری دارۀ بغران Angel

(25-04-2014، 14:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:41)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من برا تقویت مغزم باس شما رو ... بیخیال اینجا منحرف نشسه

خیلی مممنون از نصیحتت :/ !! من ترجیه میدم خیار بخورم ((:

خـــیار بخوری (((: اینجا تو گ آ چن تا خیار هس |: حـــآل کن (((:

.
امیر آجی خجالت بکش منو بویرایش ارسالهات مجبور نکن Angel

والا دس خودم نی برادر بسیجی |: خودش میاد ((:

از دوستات پیداس ایزم 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mr.Robot
حوصلم پوکید|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، First Star
(25-04-2014، 14:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا الان تو اونجا ک گفتی بش پیام دادم گفت بن شدم :/ !!
رمزشو بم داد الان محروم نیس خو :|

گفتم که دروغ نمیگم -__-

چراه برا اون اینجوریه بش بگو خودش بیاد /:

نورا الان بش گفتم بیاع :| !!

بم پیام داد گفت نه هنور بنه :| !!

چیکار کنیم :|
 سپاس شده توسط First Star
(25-04-2014، 14:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:46)sina.sex نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتون رو به من نچسبونین لطفا

این چ پشتکاری دارۀ بغران Angel

(25-04-2014، 14:46)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:41)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی مممنون از نصیحتت :/ !! من ترجیه میدم خیار بخورم ((:

خـــیار بخوری (((: اینجا تو گ آ چن تا خیار هس |: حـــآل کن (((:

.
امیر آجی خجالت بکش منو بویرایش ارسالهات مجبور نکن Angel

والا دس خودم نی برادر بسیجی |: خودش میاد ((:

از دوستات پیداس ایزم 

بیــــــــب |:

.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(25-04-2014، 14:57)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم پوکید|:

دغیغا حسه مشترک چطوری مدرسه چطورۀ؟فریدو میبینی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MOHSENEBRAHIMI
امیر خیار لاغر و درختی ها دوس دارم (: از اوناس ؟؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان