امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【112】 ஜ۩۩ஜ

(25-04-2014، 15:04)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:47)sina.sex نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیب

میتونی یه لطفی کنی و انقد پشت سر من دری وری نگی سینا جان؟!|:

میتونی اون چشو باز کنیو اون بالا ببینی کی ویرایش میکنه ارسالاشو |:

بیب فشۀ آیا؟kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
آگهی
(25-04-2014، 15:04)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:47)sina.sex نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیب

هوممم تـو ویـرایش میکنی؟!(: دستت طلـا !!

(25-04-2014، 15:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی سوگندو دیدی ^_^ ؟

دیدی عشقم چه خوشکل شده بود تو فیلم ^_^
آخ آخ آخ نفس مـنـه این سوگـنـد^_^ وایییی چـه با ناز و عشوه صحبت میکرد ^_^

چه صدایی داشت^_^ چقد این بشر عشقه^_^
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، Mr.Robot
(25-04-2014، 15:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـ .. |:

دخـــتر خله دیشب ساعت 3 شب یه جمله ساختم هس رو امضام |:
پسر خلت انیشتین |: (((:

یــو ؛ تو ایـرآن حیـف شـدی ||:

الحـق کـه پسـر خـله خـودمی گسـتـوووووووخ (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mr.Robot
نقل قول: فرید دیگ مگۀ کرج نیستی؟
آره ولی نمی دونم کجاش هست اومد باید ازش بپرسم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(25-04-2014، 15:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوراع عشقم خوبم تو چی خوفی؟؟(:

آره (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(25-04-2014، 15:06)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:01)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 14:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا دس خودم نی برادر بسیجی |: خودش میاد ((:

از دوستات پیداس ایزم 

بیــــــــب |:

.

غیژژژژژژژژژژژژژژژ بوغ بوغ برو کناااااااااااااااااااااااااااااار:w14:

مــث ماده ها هسی جلوم برو کنار میخــوام رد
چی میگۀ ترجمۀ کن 
kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(25-04-2014، 15:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2014، 15:03)sina.sex نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیب

من که چیزی نگفتم

خخخخخخخ بی جنبه اون شب فقط واسه خنده بود
میدونی اسمت و آدرس چت رومت رو اگـه به پلیس فتا بدم چـه بلایی سـرت میاد؟!|:

پس چـرا امروز صب به بقیه پ.خ دادی که من افغانیم؟!|:

هدفت چیه از این کـارا؟!|:

من غلط کنم ازین امل بازیا در بیارم

در ضمن چتروم من چی دیدی مگه میخوای گزارش بدی؟

اصلا اومدی چت من؟

شیوا ارسالام رو ویرایش نکن
امیر دفۀ بد بت اخطار میدم
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
نقل قول:
باو منم دارم ویرایش میکنم 
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
(25-04-2014، 15:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیب

(25-04-2014، 15:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی سوگندو دیدی ^_^ ؟

دیدی عشقم چه خوشکل شده بود تو فیلم ^_^
آخ آخ آخ نفس مـنـه این سوگـنـد^_^ وایییی چـه با ناز و عشوه صحبت میکرد ^_^

چه صدایی داشت^_^ چقد این بشر عشقه^_^

فردا شب هم داره ساعت 9 جــیــــــــــــغ ^_^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان