امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 16:42)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:37)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:31)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :‌ )))

خوفيد ؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا اسم همه عوض شده :‌||||||||||||||

هر كي منو ميشناسه دستش بالا !

به خدا جواب سلاممو  نديد حلالتون نميكنم ! >______<

AVA JOON قبلیـــــــــــ
عه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني منم تورم ميشناسم ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جالب : |
خودا رو شــــــــــکر
نصفـــــــ دوستامون در حال پرشنــــــــــــــ
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 42
آگهی
(29-04-2014، 16:41)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا
کیانا
رکی
فاطی
و.......
سلام=)

این دختر که ارسال داده با تموم اخلاقش چه بد چه خوب عشق منه -_-
عخشی^-*

خوبی؟ ^_^

نع ت خوبی عخشی؟^-^

منم نه نپرس چرا ^_^
(29-04-2014، 16:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:36)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا
کیانا
رکی
فاطی
و.......
سلام=)
رژی کصافت ..! ^_^
دلم برات تنگولیده بود ..! :*

(29-04-2014، 16:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یتعنی طرف کی می تونه باشه ..؟! 0.0

مستر ایکس (;
X ..?! 0_0
فاطی تو میدونی ایکس یعنی چی ..؟! |:
منم همین طور^-^
خوبی؟^-^
مرسی .! <:
تو خوبی ..؟! {:

(29-04-2014، 16:40)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:35)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یتعنی طرف کی می تونه باشه ..؟! 0.0

مرسی ..! |:
مرسی ..! |:
مرسی ..! |:
عروسیه رهبر ..! {:
شــومــآ ..؟! :|

هیمـــــــــم
آوام دیخه !!
آلزیمـــــــر گرفدی تووع ؟؟
=)
آوآ ..! ^_^
سلام عشقی ..! (:
خوبی ..؟! <:
منم دلم برات تنگ شده بود ..! {:
گمت کرده بودم ..! :|
رکیــــــــــ خوشگیلــــ منـــــــــ
آرع
تازع چن روزه اسمم عوضیـــــــــــده !!
بیا بخلمــــ ندیدمت موخام بوست کنمــــــــــ
^___^
اومدم ..! P:
grou
بیام گآزت بگیرم ..؟! ^_^  |:

ایمـــــــــــــم
عسیسمــــــ
درساع خوبه ؟؟
^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 42
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(29-04-2014، 16:41)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهـــــــــــآ
دوستــــــــــ نویسنده ی مـــــــــــن
=)

آوآ عخشــــــــــ♥ منـــــــــــ♥
^ــــــــــــــ^
 سپاس شده توسط Thyme
(29-04-2014، 16:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 16:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایســـآن|:

خیلی قشنگ تمیز....
به خاطر یه موضوع مسخره...

دوستیمونو خراب کردی...

خیلی لطف کردی گلم(:

وقت کردی بازم از این کارا بکن...

:| حتمن ..

شُما ب خودت شک داری منو سَـ نَ نَ !؟ .. -_-
از سر خودت نگذرون...
خودت کردی...
من دیگه حرفی ندارم ...
خدافس...
بعد از دیدن این کاربرا به این موضوع فکر کردم که مجموعه پزشکی فلـش رو گسترده تر کنیم ..

بیماران از ما هستند ..

بیایید با آنان مهربان باشیم ! V:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 42
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
من با کسی قهر نکردم و به دل نمیگیرم !!

ولی خب تا اونجایی که یادمه یکی منو از لیستش حذف کرد |:
(29-04-2014، 16:49)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـــــــــــــم
عسیسمــــــ
درساع خوبه ؟؟
^__^
نـــع ..! |:
همشو شدم 12 13 14 |:
 سپاس شده توسط Thyme
(29-04-2014، 16:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد از دیدن این کاربرا به این موضوع فکر کردم که مجموعه پزشکی فلـش رو گسترده تر کنیم ..

بیماران از ما هستند ..

بیایید با آنان مهربان باشیم ! V:

میشه من اولین بیمار باشم ؟ ^_^

آوا .___.

تو آواتارت رو از کجا میگیری ؟ |:
 سپاس شده توسط Thyme
هع!
کی این پروفایل منو یادشه؟؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان