امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 18:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:46)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:36)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــیــوبــیــویــبــوویـبـیـوبـیـوبـیــیــیـبـو ..! 
رُکــی هــنــگ مـی کـنــد ..! :|
ســآم عـلـیـک ..! '_'

از وقـتی کـه رکی هـا تغیـر نام دادن دادن به کـل از یـادم رفتن .

الـان نمیـدونم تو کـدوم رکسانا هستی!!!!!!
هـمـون رُکــی گـوگـولـیـه ..! ^_^
بـآحـآلـه ..! (:
دیـگــه چــی بـگــم ..؟! |:
EDRINA ..! {:
هـمون فـاطی باحـآله ؟ همونی که بچـه ی شـادی بود ؟؟  ^__^
فـآطــی کـیــه ایـمــآن ..؟! |:
رُکـسـآنـآ هـسـتـم بـه نـآم خـدآ ..! /:

آآآآآه .

میخـواستم یه حـرکـت بزنم ضـآیع کنمت ولی اشتبـآهاتی رخ داد که نشد دیگه . Big GrinAngel

منظورم رکسـآنا بود .
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη †
آگهی
(29-04-2014، 18:46)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:44)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:41)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='~KiAηA~' pid='1830114' dateline='1398785878']
جیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغغغغ>.<

آآآآآه .

بچـه سنگـــ ننداز ..

گـوشم سوتــــ کشیـد .

مغز من فــآبریک سوت میکشه >.<

مغـز من فـابـریـکــ از جیـغ زدن بدش میـآد .

آه داداشم اومـد البـالو ها رو خـالی کرد رفت .. فقط پوستش را من مونده !<__<

خوب گوشــآتو بگـــیر|:
من اعصــآبم خورده!
باید خودمو خالی کنم!
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، ×ThundeRBolT×
سلام...
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، ~KiAηA~ ، † αƖιєη † ، ×ThundeRBolT× ، First Star
هـویی -_- مـخـآطبی کـهـ دآرع بــِهـ هـَمــهـ سِپـآس مــیده !؟ -_-
خــدایی دِلــِت مـیـآد !؟ مــن گــِدا ):
(29-04-2014، 18:53)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:36)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از وقـتی کـه رکی هـا تغیـر نام دادن دادن به کـل از یـادم رفتن .

الـان نمیـدونم تو کـدوم رکسانا هستی!!!!!!
بـآحـآلـه ..! (:
EDRINA ..! {:

آآآآآه .

میخـواستم یه حـرکـت بزنم ضـآیع کنمت ولی اشتبـآهاتی رخ داد که نشد دیگه . Big GrinAngel

منظورم رکسـآنا بود .
25r30
عــآشـقـمـم ..! (: 
[:
ســوتـی دآدی ..! -.-
خـُــب حـرکـتـت چــی بــود ..؟!kaffe2
(29-04-2014، 18:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:44)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:41)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='~KiAηA~' pid='1830114' dateline='1398785878']
جیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغغغغ>.<

آآآآآه .

بچـه سنگـــ ننداز ..

گـوشم سوتــــ کشیـد .

مغز من فــآبریک سوت میکشه >.<

مغـز من فـابـریـکــ از جیـغ زدن بدش میـآد .

آه داداشم اومـد البـالو ها رو خـالی کرد رفت .. فقط پوستش را من مونده !<__<

خوب گوشــآتو بگـــیر|:
من اعصــآبم خورده!
باید خودمو خالی کنم!

عـزیزم گفـتگو آزاده تویـله که نیست جیغ و داد کنی ک .

(29-04-2014، 18:51)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:41)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااااااااااااااام

سلــآم(:

خوبـــی(:

یه لطفی بکن اعصاب منو درست کن!

خرابه>.<
سلام کیا.
ممنون تو خوبی؟چه سوالی معلومه که نیستی
چراااااااااا چی شده؟

سوال چیه؟؟
نمیدونم ،اعصابم خرابه!
دو تا جیغ میزنم ،خوب میشم!
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(29-04-2014، 18:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

فـ****گـ*** برام بـآز نمــیشه -_- ×!×
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ~KiAηA~ ، ×ThundeRBolT×
(29-04-2014، 18:56)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:53)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآحـآلـه ..! (:
EDRINA ..! {:

آآآآآه .

منظورم رکسـآنا بود .
25r30
عــآشـقـتـم ..! (: 
[:
ســوتـی دآدی ..! -.-
خـُــب حـرکـتـت چــی بــود ..؟!kaffe2

هـِـن ؟؟

عـاشقمی ؟ خـواهر شعونآت اسـلآمی رو برعــآیت ... AngelBig Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ×ThundeRBolT×
(29-04-2014، 18:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 18:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

فـ****گـ*** برام بـآز نمــیشه -_- ×!×
عایا من مسول فـ****گـ*** هستم؟
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان