امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 19:29)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:22)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام _-___

آوولـی!؟ ):

سلـام خـانومی! (:

دلم برات تنگولیـده بود -_-

هیمم دیدی من نویسنده نشُدم دوبـاره -_- ؟
آیسان :>>

عاره :|

ولشون کن *-_-*

نصف کسایی که پیشنهاد داده بودیم نویسنده نشدن :|
تــَخــسیر عــرفــآنــه >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، DONT BE LAZY ، melodi+ ، ×ThundeRBolT×
آگهی
من برم تاپیک بزنم فعلا.....
 سپاس شده توسط First Star ، ×ThundeRBolT×
(29-04-2014، 19:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:29)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام:|

رکـــی>_<

من از قبل 10 تا درس خوندع بودم 10 تا دیه موندع 8 تاش خوندم -_-
تو نرفتی نع؟-__-
خــوآسـتــم بــرم ولـی هـمــه هـســتــن دلم نــی اومــد ..! :|
تــو چــرآ نـرفــتــی ..؟! D:

رفتم 8 تا درس خوندم اومدمBig Grin
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 63

سپاس شده توسط † αƖιєη †
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپاس
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-04-2014، 19:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا یه هفته اول همین بساطه(:
بعد دوباره زندگی به روال عادی برمیگرده..
فعلن همه تو شوک نویسنده شدن یا نشدنن
http://8pic.ir/images/50449809531627586069.jpg

بـرآم بــخــر ..! |:

سـلـآم آوآ ..! {:

ای جان(:
بسار زیبا..
چشم(:
خــعــلــی ..! <:
چــشــمـت بـی بـلــآ ..! ^_-
 سپاس شده توسط pink lady
(29-04-2014، 19:29)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان :>>

عاره :|

ولشون کن *-_-*

نصف کسایی که پیشنهاد داده بودیم نویسنده نشدن :|

آوـا .. ؟! -_-

هیممم *T_T* ..

من نگرفتمشون کِ -_-* ..

:| همش تقصیر اون یـاروئه .. همون اون یـارو کِ میخواست بیاد پیشت من بش دوسال دیگه وخت دادم -_-

راستـی ی عالمه مُشتری داشتی نبودی همرو رد دادم :| حقوقمو هم ندادی -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 63
 سپاس شده توسط melodi+ ، † αƖιєη †
هر دوره که نویسنده گرفته میشه به این نتیجه میرسم نویسنده های دوره قبلش بهتر بودن:|
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Thyme ، DONT BE LAZY ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
خدا رو شکـــــــــر یه 5 ، 6 تایی تو این نیم ساعت تایپکــــــ زدم !!
چیه هی بیکــــــآر می چرخیم ؟؟
والاع
=)
Unknown
 سپاس شده توسط melodi+
فـردا امـتـحان ریاضی و مرحله ی دوم المپیاد زبان دارم |:

واسم دعـا کنید !!

نماز خوندم خوشحالم(: آیسی دعا کردم واست (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~ ، pink lady ، First Star ، † αƖιєη † ، Thyme
(29-04-2014، 19:33)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر دوره که نویسنده گرفته میشه به این نتیجه میرسم نویسنده های دوره قبلش بهتر بودن:|

درود بـــــــــــر توع
fs10
آواااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام عزیزم
چیطوری ؟؟
^____^
Unknown
 سپاس شده توسط melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان