امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

نه قهر نیستم (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(01-05-2014، 12:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 12:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 12:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر جان این روزه بود ها فکر بد نکنید

:| هان!؟ ..

نقل قول: جانم؟! ..

بام قهری؟! ..

نقل قول: رهاجان منتقل کن عاشقانه ها الان پره اسپم میشه

یعنی چی شیوا!؟ .. چرا باید بره عاشقانه ها!؟ ..

موضوع من آهنگ اون وخت باس بره عاشقانه ها!؟
ایسان جان چون الان مثل مشاعره هی میان پست میزارن بیشترشم اسپم میشه اگه بره عاشقانه مثل چتروم میشه ارسالاش حساب نمیشه

Ooo |: ..

میشه مُهش کُنید؟! ^_^ :|

(01-05-2014، 12:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میـگــم ایــن شـکـسـپـیـر چـقـدر آشـنـآس ..! -.-

بلههه (ـ_ـ*)

(01-05-2014، 12:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه قهر نیستم (:

چرا قهری معلومه ): ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 207
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
هـر وخــت ایــن عـرفـآن مـیـآد گـفـتـگــو درس مـیـشـه ..! |: { بـرآی مــن فـقـط }
جـآلـبــه ..! ـ_ـ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: Ooo |: ..

میشه مُهش کُنید؟! ^_^ :|
نمیدونم دست من نیست 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آقا اگه گفتید چه تغییری کردم ^_-*
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(01-05-2014، 13:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره هات ؟! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 207
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-05-2014، 13:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره ی سوم اضافه شد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

مــبــآرک بـآشــه ..! ^_^
بـآردآری ..؟! |:
لــویـی مـی دونــه ..؟! :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
عاقا خداییی فهمیدید؟!:| واس آزمون تیزهوشان شرکت کنید V:

یه سوال واسم پیش اومد !! چجوری این دو نقطه هم به سایز [ V: ] میخوره هم اندازه ی [v:] میش؟! ...|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، # αпGεʟ
(01-05-2014، 13:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــبــآرک بـآشــه ..! ^_^
بـآردآری ..؟! |:
لــویـی مـی دونــه ..؟! :|
خخخخخخ ...

ایـول ایـول .Big Grin

بچه باحـآلی هستی !!
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان