امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

بنظرتون عکس دوشالگیم قشنگه ک رو اواتارمه؟عکس دوم ابتداییم دارم 

امضام چی؟امضا بانکیمه:cool:
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 218
آگهی
(01-05-2014، 14:12)@tin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 14:09)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی جریان داره ماام تو جریانش داره میبره! لامصب درساام زیاده! امتحان نهایی میگن واسه ما میشه 40 درصد!

ن امکان ندارۀ تا 5سال دیگ همون 25% 
همون 25 درصدم خیلیه لامصب!
باید 20 شم! راه نداره!
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط @TIN
(01-05-2014، 14:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 14:09)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی جریان داره ماام تو جریانش داره میبره! لامصب درساام زیاده! امتحان نهایی میگن واسه ما میشه 40 درصد!

صادق خان تکست میگین!؟ ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=104966

به نظرت این تکسته آیا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم اف بی یه سر بزنم برم سر درس دیگه! بای..
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط @TIN
(01-05-2014، 14:13)RΣΖᏙ ΚHᏙN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــ<رو< ...

نرووووووووووووووووووووو
(01-05-2014، 14:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرت این تکسته آیا؟

من ازش پرسیدم اگه تکست میگه بره اینتو بزاره ..

در ضمن خوشم نمیاد تو همه کارا دخالت میکنی ..

هروقت گُفتن پیرزن بیا وسط جیغ بزن ..

خوشم نمیاد اینطوری میپری وسط ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 218
 سپاس شده توسط sjmmc ، Brooklyn Baby
(01-05-2014، 14:14)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 14:12)@tin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن امکان ندارۀ تا 5سال دیگ همون 25% 
همون 25 درصدم خیلیه لامصب!
باید 20 شم! راه نداره!

ن ببین برای ما هم بود دیگۀ اختصاصیاتو با ادبیات بیست شو وزبان 

اینم لایک کنBig Grin

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&action=lastpost
 سپاس شده توسط sjmmc
(01-05-2014، 14:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 14:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرت این تکسته آیا؟

من ازش پرسیدم اگه تکست میگه بره اینتو بزاره ..

در ضمن خوشم نمیاد تو همه کارا دخالت میکنی ..

هروقت گُفتن پیرزن بیا وسط جیغ بزن ..

خوشم نمیاد اینطوری میپری وسط ..
دقیقا! من خودم منظورشو گرفتم! ایشالا بعدا آیسان! فعلا هیچی وقت ندارم
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، @TIN
دوا نکنید اخطار بدم kaffe2
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(01-05-2014، 14:18)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا! من خودم منظورشو گرفتم! ایشالا بعدا آیسان! فعلا هیچی وقت ندارم

باشه .. هروقت وقت کردی (: ..

هعیی دو هفته و چند روز دیگه تا امتحانات و تموم شُدن مدرسه :|

من میرم فعلن ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 218

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان