امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(03-05-2014، 14:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 13:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 13:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 13:52)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــــــــــــی؟؟؟

حال ندارم کپی کنم|:

برو خودت تو موضوعام نظر بده|:

حدس بزن ! ^___^
همون دخدره که اینجا بود؟

ن ^______^

اقا من مغزم نمیکـــــشه!
بگــــو دیگه!

حامد |:
انقد بچه سوسوله تا یچی میگی میزنه زیر کریه |:
حال میده دعواش بکنی
Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(03-05-2014، 14:08)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:07)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:05)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:04)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای این دختره مارو نمود |:

سلام.
کدوم داش؟/:

سلام.خوبی؟
[b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آتوسا(1)
[/b]

ممنونم داداش تو خوبی؟

داشتم کنترلش میکردم پس به تو پ.خ میداد ا:
الان در مرحله سوختنه چون رفته تو لیست سیاه.
 سپاس شده توسط First Star ، ~KiAηA~
(03-05-2014، 14:08)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:06)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـ....
@_@

فرین !!!!!
خودتی؟
من خواب میبینم؟
چه عجب!!!!
سلام
§__^
خوبی !؟
خیلی وخته ندیدمت ! ^.^
گفتگوی آزاد نسخه116 53

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(03-05-2014، 14:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با توام کیانا-_-

هوممم...
یه بار بت گفته بودم...
ولی الان میخوام بزارمت!
چون بیشتر دوست میدارم!
HeartHeartHeartHeart
دوست دارم مرضی>.<
 سپاس شده توسط [ niki ]
(03-05-2014، 14:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:01)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی یکی تو این دنیا پیدا میشه ره به تمام موضوع هام نظر و سپاس بدع ؟× <:

هییم -_- !!

(03-05-2014، 14:02)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوذاع موضوعاتمو برو نگا کن نظر بده(ـ_ـ*)

نوذا ؟ |:

باشه عشقی ^_^

(03-05-2014، 14:03)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا دستت درد نکنه برو تو موضوع هایه من نظر بدع ^_^

منظورم تو بودی ((:

باشه ^_^

ولی باید سپاس بدید <:

راس میگی ؟ |:

ایول ایول |:

باریک باریک |:

آورین آورین |:

احصنت احصنت |:

بسای عالی بسیار عالی |:

خیلی خوب خیلی خوب |:

صد آفرین صد آفرین |:

.

.

.
(03-05-2014، 14:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:08)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاسام شده 5050 ههه ^______________________^
چرا دروغ میگی؟

خودت دروغ میگی |:

موش کور -.-
با یه سپاس من عوض شد....
 سپاس شده توسط First Star
(03-05-2014، 14:08)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:03)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه رفتین آیـــــــــــــــــــــــــــــــــا؟ >_<
چرا من وقتی میام میرین؟ >_<

این همه جمعیتو نمیبینی پسرم ¿ |:
خوب همشون خودشونو مخفی کردن آدم ضایع میشه /:

خخخخ
ضایع ضایع ضایع
فقط روغن مایع
Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
ســــــــــــ

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط [ niki ]
(03-05-2014، 14:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با توام کیانا-_-

هوممم...
یه بار بت گفته بودم...
ولی الان میخوام بزارمت!
چون بیشتر دوست میدارم!
HeartHeartHeartHeart
دوست دارم مرضی>.<

دروغ میگی-_-؟
(03-05-2014، 14:11)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:08)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:06)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـ....
@_@

فرین !!!!!
خودتی؟
من خواب میبینم؟
چه عجب!!!!
سلام
§__^
خوبی !؟
خیلی وخته ندیدمت ! ^.^

کلاست رفته بالا ما ریزه میزه هارو نمیبینی
Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان