امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(03-05-2014، 16:38)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 16:37)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 16:37)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رهــا (:

من ی دیوونم :| !! آخه چــرآ :| امروز دیبونه شدم :| !! وآهـــیی
خوفــــــی؟! ^.^

نمیدونم :|

تو خوبی ؟؟

(03-05-2014، 16:38)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 16:37)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رهــا (:

من ی دیوونم :| !! آخه چــرآ :| امروز دیبونه شدم :| !! وآهـــیی

(03-05-2014، 16:37)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز چقد سپاس صورتی گرفتم *__*

عبضی :| !!

خودتی *__*

تویی ~_~

U
+__+
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، ×ThundeRBolT×
آگهی
(03-05-2014، 16:37)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همشو من دادم مامان خسیس >_<
گفتگوی آزاد نسخه116 75
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، [ niki ] ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mιѕѕ UηυѕυαL
اگه همــه بم سپــاس بدن .. کل ایــن صفه رو بــه همه سپــاس میدم -__-

زود باشـیـد :| !!
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ×ThundeRBolT×
جمعتون خیلی مُضخرفه حال نمیکُنم باهاتون -_- اون فرزام هم که لـاله اصن حرف نمیزنه :|

صلوات بفرست :|

فعلـن ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 75
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ×ThundeRBolT× ، Brooklyn Baby
(03-05-2014، 16:41)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم کــه هویجــم :|

(03-05-2014، 16:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمعتون خیلی مُضخرفه حال نمیکُنم باهاتون -_- اون فرزام هم که لـاله اصن حرف نمیزنه :|

صلوات بفرست :|

فعلـن ..

:|| اعتماد ب نفسو :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ×ThundeRBolT×
 * توجه *خانوما و آقا خوشگل و خوشتیپتون داره میره خدافظــــــــــــــــــــــــ -_- * توجه *
گفتگوی آزاد نسخه116 75
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، [ niki ] ، ✘v!☻lent girl✘
(03-05-2014، 16:41)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیام بات خواستگاریا...
>__<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(03-05-2014، 16:38)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خوبی ؟؟
شفــا میدع نترس(:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، ×ThundeRBolT×
(03-05-2014، 16:43)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خوبی ؟؟
شفــا میدع نترس(:
اگه میخواس شفا بده اول تو رو شفا میداد :|
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(03-05-2014، 16:42)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|| اعتماد ب نفسو :|

:| ربطی ب اعتماد ب نفس نداشت :|

بلد نیستی هنو چ کلـمه هایی رو چ موقعی بزنی؟! (ـ_ـ*)

یاد بگیر ..

ب این آقا قهوه ای که بهت سپاس داده بگو بت یاد بده ..

بدرود ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 75
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان