امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(04-05-2014، 14:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا از چن روز پیش دارن سکوت میکنن:| همش من بهشون میگم بریـد خارمادر خوتونو بکنید -_- :|

باس برم درس بخونم !! ولی چون تو میگی تا نیم سـاعت دیگه می مونم (:

آخیییی^_^ خاله فداش چه تپلویه^_^ بیست کیلو؟!|: نترکیدی؟!

:| .. هوممم آرع .. چیز دیگه ای ندارن ک بُکنن (ـ_ـ*) میبینی ی روز مراقبم نبوددد :|

فداتتت عشقولممم ^_^ مامان نیگا این خاله فاطیییهههه ^_^ [ شلـام خوله فوطولی :|]

هیممم نع :| همون ی روزه تموم شُد :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 135
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
درود‎.____. ‎
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، MOHSENEBRAHIMI ، RedSparrow ، ~KiAηA~
(04-05-2014، 14:37)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:36)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:31)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:30)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...محسن راستی با مهرداد دوس شدین؟
علیک..

حیف رفاقت با مهرداد......

خخخخ
هنوزم قهرین پ...!
انجمنم رو ترکوندمBig Grin
مگه قرار اشتی بود؟
اشتی چیه بابا.
جوجو.

خخخ
ن باوااا.....گفتم شاید دری ب تخته خورده و آشتی کردین...!
آشتی یعنی کفتر خخخخ!Big Grin
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
5ساحل باور نکردنیـ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
(04-05-2014، 14:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از این دختره کمترم؟! ~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-_-

مامانمو راضـی کردم بزاره لبم رو سوراخ کنم^_^ شبیه لوک^_^ !!

واییی آیسان تتوی وان دی گفتم واسم بیارن از اونور^_^ جیغغ انقد ذوق دارم^___^

:| فاطیی!؟ ..

جیغغ میکشماا نیگا گریه بچمو درآوردی :| بچم ترسید جیغغ زدی روانییی -_-

(04-05-2014، 14:39)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:33)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحرف|:

وا چ ربطی داشت من دیگه بچه دارم :| مُزاحم نشین (ـ_ـ*)

بچم میاد دهنتونو جر میده :| از دیشب تا صُبح پیش فرزام بود دیگه :|

موهای فرزام رو کند مگه نمیبینی فرزام کچل شُده !؟ :|
عایا به خودتون شک دارین؟

منظور از سکوت کردن حرف نزدن بود نه ......
تو هم ب خودت شک داری؟! :|

مگه تو سکوت کردی؟! :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N
(04-05-2014، 14:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود‎.____. ‎

عـَمو -_- بـَچـه بـآزی شــُده -_____________________-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ERF@N
(04-05-2014، 14:39)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:33)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحرف|:

عایا به خودتون شک دارین؟

این خودش تنش میخاره برادر من :v
حالا تو هرچی توجیح کنی -_-
این دوس داره :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، MOHSENEBRAHIMI ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-05-2014، 14:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از این دختره کمترم؟! ~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-_-

ووووووووووووووویی!
خوش به حالت!
منم میخوام لبمو سوراخ کنم....!
هعیـــــ...
مامانم نمیزاره!
ولی میخوام گوشمو دو تا سوراخ کنم!
یه گوشواره هم دارم که برای سوراخ لاله ی گوشه!
ولی تقلبیه!
سوزن نداره،فقط میره تو گوش!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(04-05-2014، 14:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

آخ آخ آخ ببخشید حواسم نبود ._. خو ذوق و شوق دارم -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~ ، ERF@N
(04-05-2014، 14:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از این دختره کمترم؟! ~~>   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-_-

منحرف|:

عایا به خودتون شک دارین؟

تو هم ب خودت شک داری؟! :|

مگه تو سکوت کردی؟! :|
من که سکوت کردن عادتمه اگه روزی نکنم اون روزم  شب نمیشه 
:ag54:
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ERF@N
(04-05-2014، 14:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود‎.____. ‎

فمن هنا أن الله أنزل الآية، وقال: السلام عليكم يا الـعـرفـانُ :|

در اینجا است که خداوند آیه ای نازل کرد و فرمود: درود بر تو ای عرفان :|
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ERF@N ، ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان