امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(04-05-2014، 14:42)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:39)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:33)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحرف|:

وا چ ربطی داشت من دیگه بچه دارم :| مُزاحم نشین (ـ_ـ*)

بچم میاد دهنتونو جر میده :| از دیشب تا صُبح پیش فرزام بود دیگه :|

موهای فرزام رو کند مگه نمیبینی فرزام کچل شُده !؟ :|
عایا به خودتون شک دارین؟

منظور از سکوت کردن حرف نزدن بود نه ......
این خودش تنش میخاره برادر من :v
حالا تو هرچی توجیح کنی -_-
این دوس داره :|
خیلی دوست داره|:

سس بزنه :ag54:
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ERF@N
آگهی
امروز بخاطر همین صـابون گلنار یه دعوا شد تو مدرسمون تاریخییی :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~ ، ERF@N
(04-05-2014، 14:44)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که سکوت کردن عادتمه اگه روزی نکنم اون روزم  شب نمیشه 
:ag54:

:| ..

(04-05-2014، 14:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ آخ آخ ببخشید حواسم نبود ._. خو ذوق و شوق دارم -_-

:| اشکال نداره ..

(04-05-2014، 14:42)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع اینجوریاس؟! :|

اصن بهمن رو پرت میکنم وسط خیابون تا بفهمی :|

آشغالا -_- ..

بی فرهنگا ..

این بچه رو اصلا از پرورشگاه آوردم نمیخواستم ریا بشهههه :|

بی شخصیت ها .. >_<

هیممممم خدافسسسس بی دلا (ـ_ـ*)
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 136
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MOHSENEBRAHIMI ، RedSparrow ، ERF@N
(04-05-2014، 14:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود‎.____. ‎

فمن هنا أن الله أنزل الآية، وقال: السلام عليكم يا الـعـرفـانُ :|

در اینجا است که خداوند آیه ای نازل کرد و فرمود: درود بر تو ای عرفان :|

قرآن خون شدی؟؟؟؟
اَ کی تا حالا؟
(04-05-2014، 14:44)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از این دختره کمترم؟! ~~>   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-_-

مامانمو راضـی کردم بزاره لبم رو سوراخ کنم^_^ شبیه لوک^_^ !!

واییی آیسان تتوی وان دی گفتم واسم بیارن از اونور^_^ جیغغ انقد ذوق دارم^___^

:| فاطیی!؟ ..

جیغغ میکشماا نیگا گریه بچمو درآوردی :| بچم ترسید جیغغ زدی روانییی -_-

(04-05-2014، 14:39)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:33)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحرف|:

وا چ ربطی داشت من دیگه بچه دارم :| مُزاحم نشین (ـ_ـ*)

بچم میاد دهنتونو جر میده :| از دیشب تا صُبح پیش فرزام بود دیگه :|

موهای فرزام رو کند مگه نمیبینی فرزام کچل شُده !؟ :|
عایا به خودتون شک دارین؟

منظور از سکوت کردن حرف نزدن بود نه ......
تو هم ب خودت شک داری؟! :|

مگه تو سکوت کردی؟! :|
من که سکوت کردن عادتمه اگه روزی نکنم اون روزم  شب نمیشه 
:ag54:

من هم .___.
 سپاس شده توسط RedSparrow ، MOHSENEBRAHIMI
آلبومی که حصین توش نباشه آلبوم نیست ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، ~KiAηA~
(04-05-2014، 14:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 14:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود‎.____. ‎

فمن هنا أن الله أنزل الآية، وقال: السلام عليكم يا الـعـرفـانُ :|

در اینجا است که خداوند آیه ای نازل کرد و فرمود: درود بر تو ای عرفان :|

قرآن خون شدی؟؟؟؟
اَ کی تا حالا؟

از دیروز تاحالا :| ..

من اصن قرار بود برممم گفتگوی آزاد نسخه116 136 خدافسسسس
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
(04-05-2014، 14:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز بخاطر همین صـابون گلنار یه دعوا شد تو مدرسمون تاریخییی  :|

محسن با گلنار خاطره زیاد داره^___^
 سپاس شده توسط Wanton ، MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-05-2014، 14:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع اینجوریاس؟! :|

اصن بهمن رو پرت میکنم وسط خیابون تا بفهمی :|

آشغالا -_- ..

بی فرهنگا ..

این بچه رو اصلا از پرورشگاه آوردم نمیخواستم ریا بشهههه :|

بی شخصیت ها .. >_<

هیممممم خدافسسسس بی دلا (ـ_ـ*)
ی نون خور کمتر -_-
خو خودت میگی اینا زیاد سکوت کردن منم بچه دار شدم :|
کرم از خوده درخته -_-
 سپاس شده توسط ERF@N
اصن ملت عن ب شُما میگن واس شُماهاس دیگه هیشکی کار خیر نمیکُنه دیگه :|

اه اه اه (ـ_ـ*)

در جواب اون دوستمون آلبومی که صادق هم توش نباشه البوم نی .. این دوتا اسطورن .. :|

خدافسسس (ـ_ـ*)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان