04-05-2014، 21:34
دانیالم تا دید هوا پسه گذاشت رفت -_-
جرش میدم فردا :|
|
گفتگوی آزاد نسخه116 |
|||||||||||||||||||||||||||||
04-05-2014، 21:34
دانیالم تا دید هوا پسه گذاشت رفت -_-
04-05-2014، 21:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-05-2014، 21:38، توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ.)
(04-05-2014، 21:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من چیزی گفتم که اینجوری پاچه مو میگیره؟! .. نیاز به نصیحت کسی ندارم مرضی !! و اینکه خوشم نمیاد بقیه بخوان راجبم قضاوت کنن و نظر بدن !! من کاری نکردم چرا آیسان باس با دیدن خوشحالی دیگران ناراحت باشه؟! چرا باس برینه توش؟! .. خودشم میدونه من همیشه هواشو داشتم ؛ ولی بعضی موقع ها واقعا لوس میشه :| نقل قول: کسی غیر از تو نمیدونه پس هیچی نگو .. فاطمه خبر نداره .. حتی منو لایق نمیدونستی که بیای بهم بگی که چته !! لابد دیگه (: خب شاید با مرضیه خیلی راحت تری : )
04-05-2014، 21:39
ببخشید فاطی من نصیحتت نکردم عزیزم ..
معذرت میخوام ک ناراحت شدی از دخالتم .. ببخشید واقعا قصده بدی نداشتم .. خـدآحـآفـظ ..
04-05-2014، 21:39
(04-05-2014، 21:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصن با یه دلیل منطقی توجیحت کنم ی نفر نمیتونه همزمان تو 2 اکانت باشه ! تو انحمنای دیگه ای ک هسیم ما وقتی در میایم میریم تو ی اک دیگه از اک قبلی در میاد اینجارو نمیدونم الکی م بهش حرف نزن ما اومده بویدم اینجا یکم اذیتش کنیم نمیدونستیم انقد دشمن داره ! وگرنه نمیومدیم اصن ! من معذیت میخوام ببخش شما خدافظ
04-05-2014، 21:40
دستت درد نکنه خدایی فاطمه .. من از خوشحالیه کسی ناراحت شدم!؟ ..
تو این ریدی تو خوشحالیم من دهنم وا شد بگم که فاطمه باهام اینکارو کرد؟! .. من اصن مخاطب حرفم تو بودی که ناراحت شدی!؟ باشه آقا اصن من همیشه بدم .. ب قران من همیشه خوبیه همتونو میخوام نمیدونم چرا بعی وقتا میام خوبش کنم گند میزنم میدونم همیشه میرینم .. اصن کارمه گوهه خوردن ریدن .. اصن همتون خوبید همیشه من بدم .. اصلا ب قران میدونم من نباشم چقد خوبه .. میدونم همیشه شادین .. کسی نی که برینه تو شادیتون فاطمه من .. من منظوری نداشتم ببخشید مُزاحمت نمیشم دیگه .. قول میدم . خوش باشی خانومی .. ببخشید بازم .. خدافسی هع
04-05-2014، 21:41
(04-05-2014، 21:39)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه ؛ من بخاطر این گفتم که تو به من میگی بی معرفت در حالی که نمیدونی چقد هوای آیسان رو داشتم !! این میشه قضاوت اشتباه و من خوشم نمیاد !! (04-05-2014، 21:39)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با دو تا بروزر میای :|
04-05-2014، 21:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-05-2014، 21:43، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(04-05-2014، 21:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چون دوست نداشتم ناراحتت کنم .. چرت و پرتای من لیاقت میخواد اصلا!؟ .. چند چیز مضخرف سر هم میکنم .. همش دارم کس شعر میگم .. حرفام لیاقت میخواد فاطمه!؟ .. (04-05-2014، 21:39)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دلیلت قانع کننده نبود میخوای من الان همزمان با دوتا آکانت بیام!؟ .. با دوتا مرورگر میشه .. آقای فیلسوف .. بدرود
04-05-2014، 21:44
(04-05-2014، 21:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با دوتا چی ؟:| مرورگر منظورت ؟:| من نمیدونم شما هرچی خواسی فک کن ! خودش میاد با خودش حرف بزنید !
04-05-2014، 21:45
(04-05-2014، 21:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیدونم والا یه دفعه ای اومـدی با فاز منفی :| کی تو خوشحال بودی و من خرابش کردم همینو بگو؟!|: من ج مرضیه رو دادم که به من گفت هوای آیسانو داشته باش !! چرا چـرتول پرتول میگی ؟!|: فقد منتظر یه حرفی تا بزاری بری |: خب اینکار ینی چی؟!|: بدم میاد وقتی که هستی و الکی آخر حرفات خدافظی میکنی -_- عـه -_- :|
04-05-2014، 21:45
پوففف ..
قضیه چیه؟ دعوا میکنید .. اغا ما گه خوردیم پوفف .. فاطمه خانوم من ازتون معذرت میخوام واقعا .. به بزرگی خودتون ببخشید ..
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|