امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوروش کبیر یک صهیونیست بود???

(10-05-2014، 22:10)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماها هم هرچیژی که مردم براش ارزش قاءلن رو یا به شیطان پرستی میبندید یا صهیونیسم
ول کنین این مسخره بازیارو که دنبال ی چیز کوچولو هستین حتی ی نقطه هم اگه باشه ب این چیزا مییبیندین
اینجوری هم دارین ب تاریخ توهین میکنین
مگه من چیکار کردم؟؟حالا چرا میزنی؟؟؟
بابا خوبه گفتن این حرف شیمون پرزه.یعنی شما حرف اونوباورمیکنی؟
من چه توهینی کردمHuhHuhHuhHuhHuhاییناحرفای شیمون پرزه به من چه
کوروش کبیر یک صهیونیست بود??? 2
پاسخ
آگهی
بابا من تو کتابای انگلیسی هم خوندم کورش اهل استهبان در استان فارسه
Heartدوست داشتن قدم زدن زیر بارون نیست
اینکه چترش بشیو اون
هیچ وقت نفهمه چرا خیس نشدHeart
پاسخ
(10-05-2014، 21:59)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صهیونیست ؟ این امکان نداره...اسم کوروش تو قرآن اومده
خير اسمش تو قران نيومده.اسمه ذوالقرنين تو قران اومده
پاسخ
ضرمفته این چرتا چیه Angry

کوروش بزرگ فقط اسرایلی هارو ازانقراض نجات داده اونم فقط ب خاطر حس انسان دوستانش چون شعارش این بودهمه انسانها باهم برابرندباهردینومذهبی نه مث دولتمردان ماکه از هرغیرمسلمونی یه غول بی شاخ ودم ساختنAngry

خجالت داره بایدشرم کنیدازانسانی به این بزرگی بدبگین حتی اسم کوروش بزرگ توی قران اومده به اسم ذلقرنین یعنی خورشیدبزرگAngry

بریداب شیدازخجالت متاسفم برا امثال مث تووووووووووووAngry
پاسخ
ببخشید ولی همین هایی مثل شما هستن که تاریخ ما رو از بین می برند کوروش فردی که یهودی ها اون رو به عنوان یه پیامبر و ناجی میدوننش و شاید بعد از موسی اون رو آدم خوبی میدونن افرادی مانند شما و امثال شما میان و چهره کوروش رو خراب می کنند بعد خودتون میگید اسراییل و آمریکا دارن با ما جنگ فرهنگی میکنند بعد نمیدونین خودتون با دست خودتون دارین فرهنگ ما رو خراب میکنید
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
پاسخ
(11-05-2014، 22:58)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش بزرگ فقط اسرایلی هارو ازانقراض نجات داده اونم فقط ب خاطر حس انسان دوستانش چون شعارش این بودهمه انسانها باهم برابرندباهردینومذهبی نه مث دولتمردان ماکه از هرغیرمسلمونی یه غول بی شاخ ودم ساختنAngry

خجالت داره بایدشرم کنیدازانسانی به این بزرگی بدبگین حتی اسم کوروش بزرگ توی قران اومده به اسم ذلقرنین یعنی خورشیدبزرگAngry

ادم هايي كم سواد
در قران ذوالقرنين به عنوان يك پادشاه بزرگ ولي طماع ذكر شده كه اخرهاي عمرش رو به دنبال يافتن اب حياط ميگذرونه.ايا كوروش بزرگ طماع و حريص بوده؟
پاسخ
 سپاس شده توسط mustafa ceceli
انسان هایی که میگویند کوروش صهیونیست بوده باید بر سرشان گلی از انبوهی مدفوع شتر ریخت !!!!!!!!!
پاسخ
کوروش بزرگ تر از این حرف هاست که صهیونیسم باشهAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
Tongue
پاسخ
 سپاس شده توسط armin van buuren
باز داروش رو سروقت نخورده چرت گفته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
(13-05-2014، 11:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2014، 22:58)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم هايي كم سواد
در قران ذوالقرنين به عنوان يك پادشاه بزرگ ولي طماع ذكر شده كه اخرهاي عمرش رو به دنبال يافتن اب حياط ميگذرونه.ايا كوروش بزرگ طماع و حريص بوده؟
من که صفت طماع رو ندیدم تو قرآن
ولی اکثر مفسرین معتقدن که ذوالقرنین اسکندر مقدونیه
اون آیاتم خیلی گنگه اصلا مشخص نیست چی میگه
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
 سپاس شده توسط AyDiN.S

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  >>راز جاودانگی کوروش هخامنش<<
  کوروش یک انسان معمولی نبود!
  کوروش ستیزان این مطلب را نخوانند!
  اکبر کبیر
  آیا ذوالقرنین قرآن همان کوروش است؟
  زندگی نامه کمبوجیه پسر کوروش
  خفیه نویسان امیر کبیر
  امیر کبیر در کربلا دفن است
  امیر کبیر به روایت یک مورخ انگلیسی
Heart نظر افراد برجسته در مورد کوروش بزرگ(اگه به کوروش بزرگ افتخار میکنی کلیک کن)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان