امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

(16-05-2014، 14:28)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:26)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیدا
فک کنم فقد تورو میشناسم
خوبی؟(:

سَلآم خآنــمی خوبم

خوفی؟^__^
نویسنده بدجایی شدی /:
گالری مدو زیبایی
باز اس ام اس یه چیزی ا:
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 220

سپاس شده توسط šhεïdα
آگهی
خدافظ همگی!
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Magical Girl ، Dead Silence
(16-05-2014، 14:28)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو نفر رو میخوام بزارم تو دوسام .__.

منم بذآر ...
:| ...

u ؟ |:
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔
(16-05-2014، 14:29)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:26)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:24)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:21)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرا 14 شمآل...
شیدآم هستَم=))

خوشبــختم شیدا ؛ زهرا *^_^*
میذارمت دوسام ..

me too
^___^ یکم ترکـــی بحرفـــ بینَمـ

نمنه دی ییم؟ :|

~~~~~~~~

495آفرین ترجمه کن!!

میگه چی بگم ..|:
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Magical Girl
دختر ایرونی خودتو معرفـــی کن؟؟!!

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔
عایا کسی هس که جواب مرا بدهد¿؟
سلام |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
(16-05-2014، 14:29)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:26)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:24)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:21)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرا 14 شمآل...
شیدآم هستَم=))

خوشبــختم شیدا ؛ زهرا *^_^*
میذارمت دوسام ..

me too
^___^ یکم ترکـــی بحرفـــ بینَمـ

نمنه دی ییم؟ :|

~~~~~~~~

495آفرین ترجمه کن!!

" چی بگم؟" :|

ایول همه ترکی بلدن :>>>>
چقد جالب ._.

منن دَ دانیشین >_<

(16-05-2014، 14:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:14)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیـــــــش یادش بخیــر قبلن اینجا چقد فـــاز میدآد>__<

یکی بیآد خودشـــو ب من معرفی کنه دوس شیـــم>-<
زود تند سری

من سارا :>>
16 سالمه .. ارومیه ..
تو چی؟ *^_^*

سـآرآ ؛ تـُرکـی بلـدی *^_^* !؟

من میخـوام تـرکی بـآت بحـرفم *^_^*

تو ترکی بلدی؟ o.O
عجب .. اونوخ ارومیه ایا بلد نیسن .. جالبه :>>
بحرف :>
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، šhεïdα ، Dead Silence
(16-05-2014، 14:29)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:28)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:26)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیدا
فک کنم فقد تورو میشناسم
خوبی؟(:

سَلآم خآنــمی خوبم

خوفی؟^__^
نویسنده بدجایی شدی /:
گالری مدو زیبایی
باز اس ام اس یه چیزی ا:

ن

خوفـــه^___^

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

(16-05-2014، 14:29)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ همگی!

میری؟ ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc ، šhεïdα
آره من..
(:
شوخی کردم ......

رمیسآ 14 .. & یو؟؟؟؟؟

سلآم نیکی خوبیـ؟
من همون رومیساما crying :viki:
 سپاس شده توسط šhεïdα ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: