امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

تـآراع ^-^
خوبی ×!؟×
سپـآس بدید هـَمـه ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=112987
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A
آگهی
من حوصله ندارم

مثل گذشته
 سپاس شده توسط T A R A ، Brooklyn Baby
هر کسی که فکر می کنه خیلی شجاعه بیاد توی این پست 

مشاهده این فیلم به دارندگان بیماری قلبی توصیه نمی شود!(به این توصیه توجه جدی داشته باشید )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زار زدن انسان ها| ویدیویی عجیب و بی رحمانه از The Evil Within
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 146
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
خوب نیستم اصن ):
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، T A R A ، First Star
(28-05-2014، 17:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای *^_^*
منم دوستون دارم *^__^*
تکید شما ..

سلام تاره خانوم ، ازین ورا ؟! |:

تاره؟

اغا با گوشیم نمیفهمید شوماها ؟! در ضمن درستش کردم تو ارسال دومم :|

خوبم تارا .. بیشتر بیا ..
الان من باید برم .. خدافس همه ^__^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، Brooklyn Baby ، First Star
(28-05-2014، 17:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــعـــی ..! O_O
آرع بـآوو ..! :|
ایــن آخـریـشــه : -_-
پـسـرع اومــده بـهــم مـیـگه :
تـو دوس دآری از کدوم وَر بـری ..؟! :|
دو دیقــه بـهــد بـهـم گـف تــو مـی دونـی اسپــآرتــآ کــُــ* کـی بــود ..؟! :|
بــعــد گـفـت چـرآ هـمـش گـوشـیـت رو گـرفـتــی جـلــویـه مــن  ..؟! :|
مـی خـوآی ازم عـکـس بـگـیـری بـعـد بـری بــآ عـکـســم جــَــ* بـزنـی ..؟! |:
فــآطــی مـی خـوآم از فـردآ چــآدر سـرم کـنـم ..! -_-
توبه توبه :|

دمـاغت رو بکن تو از چادرت زده بیرون :|

ایمم میگم رکی تو بلدی چادر سرت کنی ؟! :|
الــآن زمـیـن مـی خـورم ..! /:
نــع ..! :|
ولـی دیــدم چ جـوری ســر مـی کـنـن ..! -_-
تـو چــی ..؟! /:
من بلدم ^_^ فقد وختی سرم میکنم بعدش که میفته از سرم شالمم میفته :|

بعدش کلا با چادر و خودم میریم به روبوسی زمین :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(28-05-2014، 17:35)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممممم >__<
ســـلام >__< (:
(28-05-2014، 17:36)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel ...
اع ..! O_O

تــآرآ ..؟! |:
اوع .. ! 0_0

رکــی؟! :|
خوبــی تو؟! ^_^
(28-05-2014، 17:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــورا *^_^*
خوبی عشق؟ ^_^

خوبم *^_^*

کی به تو گفته من شوهر دارم ؟!T_T

امممم.. کسی نــگفته |:
مــن حسه شـِـشُم دارم |:
(28-05-2014، 17:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام تـارا ..
خوبــی شــما؟! (:
(28-05-2014، 17:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارتار *^_^*
نــورا *^_^*
خوبی عشق؟ ^_^
(28-05-2014، 17:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای *^_^*
منم دوستون دارم *^__^*
تکید شما ..

سلام تاره خانوم ، ازین ورا ؟! |:
مــنم هــمینطور ((:

راه گــم کردم ! |:
خــوبی ســاره خــانوم؟! (:
بلــی خوبم^_^
شوما چطوری؟/:

منم خــوبم (: ^_^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، † αƖιєη †
سپــــآس >_< ..
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=112987
(28-05-2014، 17:40)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حوصله ندارم

مثل گذشته
امـــیر !! -_-
مــنم ):
(28-05-2014، 17:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب نیستم اصن ):

رزی؟! (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mason ، امیررضا*
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=112952

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=112895

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=112915
جون من بیاید کلی زحمت کشیدمcry girl
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان