امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

هوو های من : 

فاطی . مرضو . ملی :|| 

تف تو شانسمون :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(29-05-2014، 14:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 14:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 14:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام برقصم*^_^* :|

آهنگ هپی فـارل رو پلی کن میری تو فضـا *^_^*

لینک دانلودشو داری؟ ._.
نه نارم ._.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-05-2014، 14:43)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوو های من : 

فاطی . مرضو . ملی :|| 

تف تو شانسمون :|

تف كه كمه ....... استفراغ Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-05-2014، 14:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 14:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسُ دادم به ایسان
ازش خواهش کنید اپ کنه شما هم ببیند خخخ

من با این شیکمم برا آپلو کُنم ؟ :|

اوفف کار سخت سخت میدین ب منا -_-

واستا اول خودم ببینم -_- !

تنبل خخخخ
گــفـتــــگـوےِ آزاد 82
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-05-2014، 14:26)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيايش شماره مامانتو

چیی؟؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
دلم دعوا میخواد ^-^ 

فاطی بیا دعوا کنیم *-_-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم (. .*)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(29-05-2014، 14:45)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم دعوا میخواد ^-^ 

فاطی بیا دعوا کنیم *-_-*

جان مادرتون باز لویی لویی نکنید ! :|

(29-05-2014، 14:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم (. .*)

منم همین حسُ دارم !
طاقت نداره دلم ! خخخخ
گــفـتــــگـوےِ آزاد 82
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
نرو فاطی نرو ^_^

بیا احمت تنبل خودتی بی فرهنگ فاطی نیگا داره به من میگه تنبل :|

اصن شبیت نی احمد -_-

بچه بودی خیلی ناز بودی الان ولی نیستی :|

بچه بود نیگا آدم میخواد لُپاشو گاز بگیره *^_^*

ولی الان ببینیش :| ..

http://www.8pic.ir/images/37210884140770965373.jpg

اصن شبیه بچگیت نیستی -_-* !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 82
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Adl!g+
(29-05-2014، 14:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 14:45)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم دعوا میخواد ^-^ 

فاطی بیا دعوا کنیم *-_-*

جان مادرتون باز لویی لویی نکنید ! :|

لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي لويي
فاطي لادن همراهي كنين Big Grin خخخBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان