امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

خـُدافـففف ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Wanton ، First Star
آگهی
اه ..
خدافظ ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، First Star ، MONA-GH
(29-05-2014، 19:57)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:54)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلاً یه نفر میتونـه با چن نفر بپره...!مواردی بودن..!

خیلیـمـ خوبـه...!Sleepy

میگم که ، همون یه نفرم نیست ..

چه برسه چند نفر !

ok

(29-05-2014، 19:57)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:55)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه افتخـآرِ بـرادر صادق:

بـآران تویــی..بـه خـآکـه من بزن...!

بـآز آ ببین...کـه بی مـَهِ تو من هوایِ پر زدن ندارمـ...!!

{سارا با تو عـه ها...}

پری .. |:

زَهـره پـَری...!سَسون چَــخ..!Dodgy

(29-05-2014، 19:58)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:55)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین آلبوم غیر رپی که خوشم اومد !

زندگیـه چـآر تـآر اصـن..!Heart
 سپاس شده توسط Wanton ، Magical Girl
(29-05-2014، 19:59)selenax90 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامHeart

آواتار بهتر از این نبود ؟DodgyDodgy

دکمه سپاس رو هم فشار بدین بد نمیشه ها جدی می گم
گــفـتــــگـوےِ آزاد 138
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Magical Girl
(29-05-2014، 19:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:53)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخي كردم
خودمو كوشتم تا دبير علوممون نمونه سولارو بدها
اومدم از بجه ها ببرسم
جواب سوال
)كردش خون ششي راتعريف كنين
كجاي كتابه

مونا خوبی ؟!

هعي مس هميش
ايسان ني ني ش به دنيا اومد
گــفـتــــگـوےِ آزاد 138
 سپاس شده توسط First Star
(29-05-2014، 20:00)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:57)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:54)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلاً یه نفر میتونـه با چن نفر بپره...!مواردی بودن..!

خیلیـمـ خوبـه...!Sleepy

میگم که ، همون یه نفرم نیست ..

چه برسه چند نفر !

ok

(29-05-2014، 19:57)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

{سارا با تو عـه ها...}

پری .. |:

زَهـره پـَری...!سَسون چَــخ..!Dodgy

(29-05-2014، 19:58)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین آلبوم غیر رپی که خوشم اومد !

زندگیـه چـآر تـآر اصـن..!Heart

من گامیرام نَ دیسن :|
اعصابیم یوخده :|

فلن خدافظ پری ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(29-05-2014، 20:00)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دکمه سپاس رو هم فشار بدین بد نمیشه ها جدی می گم

من یه بار فشار دادم فَوَران کرد :|
(29-05-2014، 20:02)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 19:53)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخي كردم
اومدم از بجه ها ببرسم
جواب سوال
كجاي كتابه

مونا خوبی ؟!

هعي مس هميش

تو چی کار میکنی که این همه پشت سر هم سپاس می گیری ؟ هر روز یه 1000 تایی به سپاس هات اضافه می شن
گــفـتــــگـوےِ آزاد 138
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(29-05-2014، 20:02)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخي كردم
اومدم از بجه ها ببرسم
جواب سوال
كجاي كتابه

مونا خوبی ؟!

هعي مس هميش

من که میدونم خوب نیستی

نه
چیشد چیشد ؟؟!

مونـآ ؟؟!
|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: