|
شیوه جدید التماس به داور به پلیس به زن به نی نی |
||||||||||||||||||||||||||||||||
29-05-2014، 8:33
چرا الکی می گی ؟ فقط یه ضربه فانتزی روی دست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جالبه
29-05-2014، 13:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-05-2014، 13:43، توسط Ayda khoshgele.)
هاهاهاهاهاهاهاها
حالا اینم بگم که تکراریه داداش گلم تکراریه اینو من گذاشتم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=98354 حالا ببخشید شاید مال من تکراریه ![]() ![]()
29-05-2014، 19:51
عزیزم تجاوزایی که به زنا میشه چی؟...دیه زن از مرد کمتره چی؟اگه یه زن ازحق خودش دفاع بکنه میبرنش زندان اینا پایمال کردن حق زنا نیست؟همین که تامیای بخندی میگن نیشتو ببند تامیای ازاد باشی میندازنت تو قفس اینا پایمال کردن حقوق زنا نیست؟وقتی باهزار ارزو میری خونه شوهرو هر شب کتک نصیبت میشه وقتی میدزدنتو میفروشنت به عربا اینا پایمال کردن حق زنا نیست؟اگه نیست پس اسمش چیه؟
29-05-2014، 20:06
هع...چی میگی داداش؟؟؟کجایه کاری؟؟
اگ ب خاطر این ظربه ها یی ک بهتون میزنن ناراحتید؟؟من حاضر بودم هزارو یکی ازین ضربه ها بخورم بعدشم پوست دخترا از پسرا حساس ترع....اگ از سر زدنشون صورت ی دختر آسیب ببینه دیگ باید دور ازدواج رو خط بکشه.... ولی پسر چی هر چه قد جای زخم و اینا رو بدنش و...زیاد باشه دستاش فلان باشع و از این حرفایی ک میزننو آدمو به حد مرگ میرسونن ...ینی مرده کار کرده اصن مرد باس اینجوری باشع ..... دختر چی هان؟؟؟ کی میگه ک موقع خواستگاری باید بشینه و،.. اون بیچاره اگ قیافه نداشته باشع یه رفتگرم نمیاد خواستگاریش مگه قیافه دست خودش بودع ک اونجوری شده___"_" دخترا ام مخصوصا تو جامعه ی امروزی ...باید همش استرس داشته باشع ک شوهره نره زن دوم بگیرع.. و بگه تو قرآنم اومده ک مرد میتونه چن تا زن داشته باشع ...ما چی ؟بریم با ی مرد دیگع. ک عمرا زنی این کارو کنه ....مگر اینکه شوهرع آشغال باشه فک میکنی بهش چی میگن میکن. میگن زنه هرزه اس...ولی وقتی کسی ببینه مردی رفته زن گرفته میگن زنش زنیت نداشته ک شوهرشو نگه داره کجای قرآن گفته زن گرفتن دوباره مرد جرمع؟؟؟؟؟؟ اگ بخوام برات بگم تا صبح باید بخونی!!!خواهش میکنم وقتی دختر نیستی قضاوت نکن اونم دختر بودن تو ایران .... ببین دخترا خعلی
29-05-2014، 20:08
![]() ![]() ![]()
29-05-2014، 20:13
باشه تو راس میگی
29-05-2014، 20:21
حقوق زناسره جاشه ماحقمون ضایع شده
که راه میریم برادران نیروی انتظامی وبعلاوه بسیج میاد میگه راه نرو میشینیم میگه اینجا نشین نگاه میکنیم میگه نگاه نکن نگاه نمیکنیم میگه مشکوک میزنی ما بمون ضلم شده
29-05-2014، 20:27
(29-05-2014، 20:21)امیر جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هع...نمیفهمی دیه.....چیکارت کنم؟درک نداری!دختر نیستی بفهمی.......!"___"
29-05-2014، 20:27
(29-05-2014، 20:21)امیر جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعله ...الهی بمیرن برات ![]() ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|