03-06-2014، 16:03
تو فکر.....چرا بم دروغ گفتی چرا بم نگفیت از کجا میدونی شاید اگه میگفتی میبخشیدمت..!
|
الان تو فکر کی هستی؟بیا تو اسمشو بگو و یه جمله باهاش حرف بزن ! |
|||||||||||||||||
03-06-2014، 16:03
تو فکر.....چرا بم دروغ گفتی چرا بم نگفیت از کجا میدونی شاید اگه میگفتی میبخشیدمت..!
03-06-2014، 16:15
من تو فکر مامانمم
![]() ![]() ![]() ![]()
03-06-2014، 17:21
بدون عاشقتم صد در صد /تو دریایی و قطره ام من
03-06-2014، 17:26
........خیلی بی شعوری وقتی گفتی داری می ری بهت گفتم هرجور که راحتی خب باید می فهمیدی که یعنی نروووو آخه جمله ازاین روشن تر.....
![]() حالا که رفتی از ایران خوااااااااااهش می کنم برگرد ..........خدا نکنه بفهمی من این چیزا رو برات نوشتم اونوقت پر رووووووو می شی.... ![]() I love you ![]()
03-06-2014، 17:29
هری................
:er3: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من هری رو میخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوام:rum::p325::p318: ![]()
03-06-2014، 17:34
به کسی فک نمیکنمـــــــــــ
03-06-2014، 17:49
تو فكر ____________________ نميدونم الان فكرم ازاد چند روزي مرخصي دادم بهش
____________ جمله هم هيچ.......................... O___o
04-06-2014، 14:06
![]() خدا جونم میدونم خیلی توقع زیادی دارم ولی تو هرکاری بخوای میتونی بکنی میدونم همه چی واسه تو ممکنه یه کاری کن دوباره ببینمش این دفعه دیگه حرفامو بهش میزنم من واقعا دوسش دارم خداجون اون دختره و تنها دختریه که من براش گریه کردم پس واسم بی نهایت ارزش داره ممنون خدا جونم
05-06-2014، 13:04
بچه ها یه چیز بگم؟؟؟؟؟؟؟
. . . . . .. . . . .. . . من تو فکر کسی نیستم تو فکر یه مکانیم . . . . . . . . . . . . .. راستش رو بخواید الان من تو فکر Wc هستمولی اصلا حس و حالش و ندارم تا اون جا برم میخوام از همین جا بهش بگم wcجونم چی میشد تو میومدی پیش من، من انقدر عذاب نکشم عاخه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
08-06-2014، 0:49
کیــانـا دوست جونــم:
دوستـــ دارمـــــ♥ــــــــــــــــــ♥ـــــــــــــ♥ـــــــــــــــ♥ــــــــــــــ♥ـــــــــــــــ♥ــــــــــ♥ـــــــــــــــ♥ـــــــــــــــ | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|