امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(04-06-2014، 15:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:42)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_______0

هیسسس امیر تو الان باس ساکت باشی چون شکست عشقی خوردی -_- !
انگشت شست !!!! من تازه عشقمو پیدا کردم p:

خوشبخت شی -_- :|||

همتون خائنید -_- :|

عرفان این نتیجه شوور پیدا کردنته ؟ -_- !

من طلاق میخوام cry girlcry girlcry girl

من میرم دریا خودمو غرق میکنم فک میکنم من واسه تو با همه فرق میکنمcry girlcry girl
عرفان واسه این بچهه هم پاستیل بگیر دهنشو ببندع =||
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
آگهی
(04-06-2014، 15:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:38)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینم یه سوال 

این بچه ها مجازین یا واقعی. ؟؟؟؟؟؟
به نظرت اگه اوقعی باشه ..
بچه 1 ماهه میتونه بیا نت با مامان باباش حSmile
نه من اون حامله هاشو میگم اونا که کشکیه
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 142
 سپاس شده توسط ERF@N
(04-06-2014، 15:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه پررو میخواد وایسه نگاه کنه! به درده سنت نمیخوره‎Angel

من چ گــهـ*ـی بخورم ؟ :|

به ساز تو برقصم یا به ساز زنت ؟ :|
به ساز آقامون /(^_^)\

آقاتون از سره کار اومده الآن خستس! بجا اینکارا براش یه چایی بیار!
\(-_-)/

من برم .. ایندفعه واقعیه :|

خوش باشین ..

فعلا ^_^*

نرو نرو تو که میدونی من بی تو ... ‏‎¤__¤‎
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، Mr.Robot ، Mason
(04-06-2014، 15:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فحش ندادن که:|

منحرف بودن فحش نی ولی گُفتنش و نشون دادن اینکه من منحرف هستم فحشه و درونش فحش ها پنهانن :|

آیسان شکسپیر -_- نع شکسپیر امیر خزش کرد آیسان ساراماگو -_- !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 142
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، Mr.Robot
(04-06-2014، 15:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:42)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_______0

من میرم دریا خودمو غرق میکنم فک میکنم من واسه تو با همه فرق میکنمcry girlcry girl

آفرین مرض دهنتو وا کن^__^
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mason ، Mr.Robot ، armin van buuren
من چقد دست و دلباز شدم 0_0

هوووییی مهرزوود :|

چرا انقد دیر میای ؟ -_- !

کدوم گوری بودی ؟ -_- !

نکنه رفتی زن گرفتی ؟ -_-
به همشون جواب بده سریعععع >_<
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
(04-06-2014، 15:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ساز آقامون /(^_^)\

\(-_-)/

خوش باشین ..

فعلا ^_^*

هر کاری میخوای می کنی .__.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
(04-06-2014، 15:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ساز آقامون /(^_^)\

\(-_-)/

خوش باشین ..

فعلا ^_^*

من بی تو دختر مردمو میبرم خونم ... *___*
 سپاس شده توسط Dead Silence ، armin van buuren ، ERF@N
(04-06-2014، 15:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_______0

ـگــ*ــووههههه -_- !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
(04-06-2014، 15:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فحش ندادن که:|

منحرف بودن فحش نی ولی گُفتنش و نشون دادن اینکه من منحرف هستم فحشه و درونش فحش ها پنهانن :|

آیسان شکسپیر -_- نع شکسپیر امیر خزش کرد آیسان ساراماگو -_- !

ولی تنها فحش مهم است! ‏DR. ERF@N
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان