امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(04-06-2014، 16:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بی تو دختر مردمو میرم خونم ... *___*
عرفـــــــــــــــــــــــــآن cry girl
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 146

پسره ی منحرف برو از خدا بترس !! :|

من میرم بمیرم :4fv:
عــــرفــآنم بات میاد !!
تو یه قبر تنهایی خوش بگذره بهتون =)))

برو از خدا بترس!!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mr.Robot
آگهی
(04-06-2014، 16:01)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:59)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:56)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم از بچه ها پرورشگاهی هستن ؟؟؟؟؟؟
عرفان :|
کی گذاشتتش پرورشگاه ؟؟؟ 

حتما هم مادر بدی داشته گناه داره
عرفانو جلوی در گفت و گوی آزاد پیدا کردیم :ngh:
چه روزگار سختیو گذرونده پس مواظبش باشین تا هرگز اون دوران و یادش نیاره
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
(04-06-2014، 16:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:01)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:59)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:56)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم از بچه ها پرورشگاهی هستن ؟؟؟؟؟؟
عرفان :|
کی گذاشتتش پرورشگاه ؟؟؟ 

حتما هم مادر بدی داشته گناه داره
عرفانو جلوی در گفت و گوی آزاد پیدا کردیم :ngh:

خالم منو بزرگ کرد ‏cry2
الان که خالت خودش بچه دار شده بخت کم محلی میکنه؟ :/
میخوای بیای پیش ما زندگی کنی؟ )=
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
توایلایت تموم شد cry girl

کی قسمت بعدیش میاد cry girl

درود بر توع *-*
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Shadow of Death ، ERF@N
(04-06-2014، 14:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 14:14)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم واسه فاطی تنگ شده cry girl

م .. م .. منمممم cry girl

(04-06-2014، 16:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:05)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه دوره زمونه ای شده :|

من .. چرا اینقد دوست دارم با نایل دعوا کنم ؟ :|

نمیدونم والا :|

مگه عاشقش نیستی ؟ چرا دعوا و خشونت آخه ؟!!!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
مهراوهSmile
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(04-06-2014، 16:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفـــــــــــــــــــــــــآن cry girl

پسره ی منحرف برو از خدا بترس !! :|

من میرم بمیرم :4fv:
عــــرفــآنم بات میاد !!
تو یه قبر تنهایی خوش بگذره بهتون =)))

برو از خدا بترس!!
ت بورو از زنت بترس =))))
 سپاس شده توسط ERF@N
(04-06-2014، 16:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:03)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالش کیه ؟؟؟

دم خاش گرم 

راستی خاله واقعیش یا الکیش

طبق آمار من .. بنده خالش بودم ! :|

ممنون لُطف دارین شما :|

خودت چی فک میکنی ؟ :|

خاله واقعیش .. ی درصدد فک کُن :|

فک کُن و بگو فک کن -_- !
چه جالب رمان خوبی میشه ازش ساخت

از اواتارتون معلومه شیر هستین
(04-06-2014، 16:07)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم والا :|

مگه عاشقش نیستی ؟ چرا دعوا و خشونت آخه ؟!!!

آخه زهرا حال میده بیاد منت کشی :| !

ولی زین خیلی دوست داره آ برو حالشو ببر ^_^ !

(04-06-2014، 16:08)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جال رمان خوبی میشه ازش ساخت

:| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 146
 سپاس شده توسط ERF@N
(04-06-2014، 16:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:00)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:54)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چقد دست و دلباز شدم 0_0

هوووییی مهرزوود :|

چرا انقد دیر میای ؟ -_- !

کدوم گوری بودی ؟ -_- !

نکنه رفتی زن گرفتی ؟ -_-
به همشون جواب بده سریعععع >_<
هوووییی مهرزوود :| هویی مرضی :|

چرا انقد دیر میای ؟ -_- ! داشتم فیلم میدیدم :|

کدوم گوری بودی ؟ -_- ! چه طرز صحبت کردنه -_- :|

نکنه رفتی زن گرفتی ؟ -_- همش تو فکر اینی که من برم زن بگیرما :|

چقد پاستوریزه ای :|

من به این رضا گفتم بچه مثبتی گف نه ._.

کدوم گوری تیکه کلاممه :|

بدتر از این ندیدی :|:| !!

آره دیگه باید زیر نظر داشته باشمت -_- !

پسرا هوس بازن :|||
پاستوریزه چیه ؟ -_-
ادم با شورش اینطوری صحبت میکنه؟ :|

نع :|Rolleyes

شمارتو چن تا دخدر تو سایت دارن ؟ Sleepy

من بیش از اندازه غیرتی ام -_- :|
:|

(04-06-2014، 16:08)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:03)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالش کیه ؟؟؟

دم خاش گرم 

راستی خاله واقعیش یا الکیش

طبق آمار من .. بنده خالش بودم ! :|

ممنون لُطف دارین شما :|

خودت چی فک میکنی ؟ :|

خاله واقعیش .. ی درصدد فک کُن :|

فک کُن و بگو فک کن -_- !
چه جال رمان خوبی میشه ازش ساخت

ببره :|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان