امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

پوفــ حوصله سر میره  چه قدر اینجا
 سپاس شده توسط Shadow of Death
آگهی
(04-06-2014، 20:15)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:13)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:11)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:10)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اي خدا ...!
منو بكش !
چون ....
هر دفعه اومدم گفتگوووووووووووووووووووووو هيچكسي رو نميشناختم .....!!!
بهله Angel

فک کنم من تورو قبلا دیدم

كجااااااااا‌ ؟ 0____0
خونه خالم
همینجا دیگه؟

Big GrinBig Grin ولي من تو رو نديده بوده ام تا كنون Big GrinBig Grin
(04-06-2014، 20:14)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر شلوغه!!

به شلــوغـی نسخه 20 نرسیده هنـوز..!Sad

(04-06-2014، 20:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ جدید چیزی می شناسین برم دانلود کنم؟
فرق نمی کنه چی باشه :/

هـه...!

خدافظ
دو تا آهو بیمی دیمی بیابون ((((((((:
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 200
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death
(04-06-2014، 20:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکیرا اهنگ داد !! پیتبول و جنیفر و ی نفر دیگه هم اهنگ دادن !!! هر دو تا درباره جام جهانیع !!
-___-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ♥CRAZY G!RL♥ ، Shadow of Death ، Mason
(04-06-2014، 20:17)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:15)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:13)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام کیمی گم نشدم

اجی

چ خفرا هانی؟

سلامتی گلم
راستی سحر کجاس؟
والا....
تو سحرو مگه نمیشناسی 2دقیقه هس نیم ساعت نیس
ولی بفهمه تو اومدی خوشحال میشه هانی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*.*
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Shadow of Death

رزی بارون باریــد ملانی و علیشمس قشنه.

الان من دارم به صورت آنلاین گوش میدم تو اینترنت
 سپاس شده توسط Mason
(04-06-2014، 20:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو تا آهو بیمی دیمی بیابون ((((((((:
((((((((((:
شرو غزل بدون ساز نوونه
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

جعفر ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 200
 سپاس شده توسط ♥CRAZY G!RL♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
بنگاه ب نگاهم که نگاهم ب نگاهت ب نگاهت که گر نگاهم ب نگاهت ننگاهد من همچنان مینگاهم :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 200
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان