امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 136 ஜ۩۩ஜ

اهم اهم...

ممد ایز بک‌!!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death
آگهی
(04-06-2014، 21:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 21:01)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 21:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:58)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایس حرف اخرت از دلش دراورد :v

عع واقعنی ؟ ^_^

تو اینارو از کجا میفهمی ؟ :|

من حرف آخرم چی بود یادم رَف :|
پسریم دیگه حرف همدیگرو میفهمیم :|
میگم حرف آخرم چی بود ؟ :|

همونی که گُفتم بش شب بخیر یا یکی قبل تر ؟ :|

هیممم (ـ_ـ*)

بدو بگو میخوام برم جایی :|
قبلی :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
خداحافـظ .....
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death
(04-06-2014، 21:03)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم...

ممد ایز بک‌!!

جیغغغغ ممد تو دایرکشنر بوی شُدی پسررر ^_^*

آفریننننننننن :|

شب بخیر .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 136 ஜ۩۩ஜ 13
(04-06-2014، 21:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 21:00)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:56)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:54)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:53)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جاش چن نفر دیگرو تو لیستم اضافه کردم

آفرین کار خوبی کردی
میگم میخوام بشینم رو صندلی داغ شکیبا
توکه مدیر اون بخشی
منو بشون دیگه
یالا-سریع-کامان
علی پلیسه هنو نشسته؟
راستی این بابک چرا چت باکسو بسته؟

باید دوباره مدیر بشی تا بشینی

ولی یه پست زده مدیر ارشدا میگن کی باید مدیر شه کی باید برکنار شه

من مدیرم اون تاپیک برام باز نمیشه باید به یکی از ارشدا بگی برات جور کنه
وا؟
چه چیز مسخره ای×
به خدا سایتو داره خراب میکنه
دیگه واس صندلی داغ هم باس مدیرشد؟
نوچ نوچ نوچ×
من برم پیراشکی بخورم×

الان آه من میگیرتت میپره ته گلوت...!
(04-06-2014، 21:03)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:57)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:56)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:51)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خر خواهر زاده ی داییتع
گهو بده ب بچه ی خواهر داییت بخوره ||: اجب چی گفتم ||:

دیگه داری بی ادپ میشی -_- :|

گهه بده به برادر زادت بخورع -_-
اصـن از اونـجـآیـی ک مـن گـهو زیـآد میخورم بدید ب خودم !!
فقد تمومش کنید شاید روز آخری باشه من ب صورت کاملا سالم میام اینجا !!

اومدی واتس اپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ن باو با گوشیم نیومدم ک ..
فردا اگ با گوشیم اومدم میام -.- ..

(04-06-2014، 20:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:56)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:51)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خر خواهر زاده ی داییتع

گههه نخور تو یکی ...

غلط میکنی روز آخری باشه -_-

تو گـووه میخوری نیای ...

این امیر دلش میشکنه تو نیای :|

دله این بچه رو نشکون ... :|

بدبخ داره تو کفه تو دوش میگیره =|||||||||
جـیـگـرم را کوبـیده کردی T.T 

از مادرم هیچ چیز بعید نی !!{حـتـی عـ**ـن رنـگـی} !! ب خـآطـ ایـن بی ادبی محض معذرت میخواهم -.- !!!

(04-06-2014، 20:59)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر
کیمی
مهری
من بی گناهم ..!
باشه اومدی تو خصوصی بم بگو
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 136 ஜ۩۩ஜ 13
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(04-06-2014، 20:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو کفه توئم ؟ :|

مهرزاد این چی میگه ؟ (ـ_ـ*)

خـَر ! :|

گهو میدم به شوور اولی دخدر عرفان بخوره :|
خر خواهر زاده ی داییتع

چـــــــراع ؟ +___+
خودت مآدرم را میشناسی دیگر !!
(04-06-2014، 21:04)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلی :|

چی گُفتم ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 136 ஜ۩۩ஜ 13
(04-06-2014، 21:04)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 21:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 21:00)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:56)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 20:54)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین کار خوبی کردی
توکه مدیر اون بخشی
منو بشون دیگه
یالا-سریع-کامان
علی پلیسه هنو نشسته؟

وا؟
چه چیز مسخره ای×
نوچ نوچ نوچ×
من برم پیراشکی بخورم×

خوبع حالا من برکنار نشدم فقد
هانی-شیدا-طناز-پرنیان-محمد هادی هم برکنار شدن
خودش داره بیشتر فراری میده
جدی شکیبا فک میکنی مدیر کل خوبیه؟Confused

خفه شدی پارمیدا؟ پرید ته گلوت؟

(04-06-2014، 21:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 21:04)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توکه مدیر اون بخشی
منو بشون دیگه
یالا-سریع-کامان
علی پلیسه هنو نشسته؟

وا؟
چه چیز مسخره ای×
نوچ نوچ نوچ×
من برم پیراشکی بخورم×

خوبع حالا من برکنار نشدم فقد
هانی-شیدا-طناز-پرنیان-محمد هادی هم برکنار شدن
خودش داره بیشتر فراری میده
جدی شکیبا فک میکنی مدیر کل خوبیه؟Confused

نمیدونم! ولیع مدیریت اینجارو بیشتر دوس دارم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان