امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ

(10-06-2014، 2:04)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم مهناز چه جور میشه تو وبسایتت اظر داد

راستی خیلی خوشگل بود و باحال

اون پــآیینش نوشتـه: CM
اون مــآل نظره عزیزمـــ.

دستت درد نکنــه.نظر لطفتــه. ♥

^ــ^
آگهی
(10-06-2014، 2:04)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 2:02)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 2:00)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم بالامیارمUndecided
خو که چی؟؟-___-
منم اخر شب بود با پسر همسایه یه کاری کردم!!
حتما باس اینجا جار بزنم؟؟

Big Grin
یعنی خـــــــــــــــــــاک تواون سرمنحرفت خاک..|=

ازبیخوابیه نفهم-__-
ایمان فوش داد.___.
              ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 11

(10-06-2014، 2:04)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 2:00)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 1:59)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 1:55)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائده -__-

همينكاراروميكنيد ديكه شيطوني نكن

باشه عارفه جان برات ميفرستم

جنبش جغدي شيواوبروبج

من؟؟ من شیطونی میکنم؟؟
به این مظلومی ساکت نشستم یه گوشه.____.
فقدمیتونم بگم زززززززاااااااارتBig GrinBig GrinBig Grin
-__-
شیوا فوش داد(:
بی سواد این فوشه $___$

بخوام فوست بدم همینجاحامله ات میکنم خخخخBig Grin
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
م الآن دیقا نمیدونم شیوا کجاس؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(10-06-2014، 2:05)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو همینطوری ینی چی؟؟
نه واقعا یه چی بگو من قانع شم!!(:

الان انتظار داری بگم خودم تنهایی یه ارتشم ؟ ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 11
(10-06-2014، 2:04)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماوده ای باباباباباباباباباببابابابابابا

اینطوری صدام نکن زعف رفتم((:

گــُــشنمــه.......برم توت بیــآرم بخورمـــــ!

-___-
زارت فشه واقعا؟
من زياداستفاده ميكنم -__^

فرداعصرامتحان دارم بدبخت شدم ععع

نت مفتي ام بمانيومده همش قاط ميزنه

برم بخوابم nice chat
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، -м α є ∂ є-
(10-06-2014، 2:06)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 2:04)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 2:02)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم بالامیارمUndecided
خو که چی؟؟-___-
منم اخر شب بود با پسر همسایه یه کاری کردم!!
حتما باس اینجا جار بزنم؟؟

Big Grin
یعنی خـــــــــــــــــــاک تواون سرمنحرفت خاک..|=

ازبیخوابیه نفهم-__-
ایمان فوش داد.___.
مائده ببند اون گالرو بـــــــــوق بـــــــــــوق شده اون اکانتمم تومحروم کردی فقد دلم میخوادمحروم شم اتیشت میزنم عوضیAngryAngryAngryAngry
(10-06-2014، 2:07)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 2:05)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو همینطوری ینی چی؟؟
نه واقعا یه چی بگو من قانع شم!!(:

الان انتظار داری بگم خودم تنهایی یه ارتشم ؟ ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 11
عاقا وایسا ببینم
من و تو میشیم2 نفر
پری هم خودش 3 نفر جساب میشه
شدیم 5 نفرBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان