امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ

(10-06-2014، 19:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه بروديكه نبينمت-__^ خخ دعاكن كسي كليدنكنه
شیوا >_<

روی چ موردی کلید نکنه ؟! ):
آگهی
(10-06-2014، 19:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان ؟! cry2

میتونی کـآری بکنی ؟! ):

هومم آره ! ..

الان درست میشه ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 151
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-06-2014، 19:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا جونم نمیشه اخطار فاطی رو لغو کُنید ؟

اگ ب پارتی بازی بود من خودم اخطارمو میدادم مدیرا لغو کنن ! :|

در این موارد همه پشتتو خالی میکنن :|| !!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘
(10-06-2014، 19:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 19:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 19:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 19:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ! ._.
امکـــآن نداره مرضی ندونه این بچمه !! |:
بچه منه >_< !
ینی ت زنمی ؟ =)))))) =||
|: ؟! نخیر -_- رکی بچه من و شوهرمه ._.
(10-06-2014، 19:20)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 19:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 19:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ! ._.

نع :|
من بچت نیستم کع :|
او آره |: کیانا میخواس من نذاشتم !! از بقلم بیا پایین بچه !! لب لوچتم جم کن ||:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
وآقعا اینا ننه ، بآبآی من شُدن؟! (._.*)

نُچ ، نُچ ..
خجالت ، خجالت ..

من فک کردم این دُختر و پسر دارن با هم شوخی میکُنن ..
وآخعا عروسی کردن ..!!!899
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-06-2014، 19:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 19:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 19:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

اذان مغرب ب افق تهرون :|
:|
برو آماده شو اذان تموم شد بریم مسجد محله نماز جماعت بخونیم ._.

چادر ندارم ! :|

واسم بخر (ـ_ـ*)
ما تو مسجد پارتی داریم بدون چادر راه میدن :|
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mr.Robot
رُکسانا میخوای تو انتخاب شوور تجدید نظر کنی ؟> :|

اون یارو رو ول کن :|

امیر کـیس خـوبیسـت =}

از من گفدن :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mr.Robot ، † αƖιєη †
احمت پارتیش کلفته به اون بگمـ :| !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، ∆ MeRzaD ∆
(10-06-2014، 19:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ! ._.

رها دخدرت بود خاک برسر |||:

رُکی زنته :|

زن چندمـ !؟ :|
هآع !!
راس میگع :|
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: