امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ

(10-06-2014، 23:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو خر تو خر بگو شیر تو شیر(:
وایسا خوشی بهت نشون بدمBig Grin
بــــــآشه ..
همون گـــآو تو گآو ک تو میگی ...

نشون بدع :ag54:
 سپاس شده توسط ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، -м α є ∂ є-
آگهی
(10-06-2014، 23:54)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نمی بره |||:

خاموشی ولی میخوام بازم بگیرمت

دلم میخواد بگم دوسم داری بازم بگی بله

بازم ببینمتـــــوc24
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

جآن ؟
خوآبت میآد هنگیدی ...!
:-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 194
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
(10-06-2014، 23:56)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:52)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:50)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:46)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:45)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین شیدآ ...

هووووووووی آوآ زر زر کُن ..! ^_^

آره مآئده ..تو چطو مطوری؟!

به خوبی شمآ(:
چه خبرا؟؟
مارو نمیبینین خوشین؟.___.

(10-06-2014، 23:46)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نمیکنم خوب باشم
نه که بد باشما از نظره روانی....Big Grin
شما خوبی؟

نوچ نوچ
همه روح و روانشون مشکل داره((=

جدی؟؟؟؟ پس خدارو شکر تنها نیسم:ggr::ggr::ggr:

هیچکس تنها نیست!
همرا اول(:

نه من ایرانسلمBig GrinTongue

همراه اول دروغ میگوید همه تنها هستند
ایرانسل(:

سپاس شده توسط ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
(10-06-2014، 23:54)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:51)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی شوووعوووور
فوششو میده بعد یه فعل منفی میآره خآک تو سر ..!
وآآآآآآی آوآ دلم میخوآد برقصــــــم ..
آهـــــآ

بیــــــآ وسط ..:L28:

اثرات خمآریه رها ..!
اصلا نگرآن نباش خدا شفآ میده ..!
;-)

من رفدم بآی آل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ✘v!☻lent girl✘ ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
اهم اهم -__-
ناری ناری ناری
ناری ناری ناری((:

سپاس شده توسط Thyme ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، ✘v!☻lent girl✘
بیایـــــــد وسط ..
چرا این آهنگ چرت تو مخم رژه میره؟!
تو هوآی گرم بندر توی بازار خرمشر دیدمت بآ نآشناسی نفسُم در نمیآد قلب مُ ضعیفع دُختر ... 25r30
 سپاس شده توسط ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، -м α є ∂ є-
(10-06-2014، 23:57)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:54)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نمی بره |||:

خاموشی ولی میخوام بازم بگیرمت

بازم ببینمتـــــوc24
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

جآن ؟
خوآبت میآد هنگیدی ...!

نه دارم آهنگ میخونم نشدی تا حالا ؟آهنگه تتلوئه. میگه :
من خوابم نمی بره خاموشی ولی میخوام بازم بگیرمت
بازم ببینمتـــــو

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

نـــــــــرو آوآ ..cry2

نآری نآری ناری ناری ناری ناری ی گُله اناری نـــــــــآری ....
 سپاس شده توسط ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
(10-06-2014، 23:56)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو خر تو خر بگو شیر تو شیر(:
وایسا خوشی بهت نشون بدمBig Grin
بــــــآشه ..
همون گـــآو تو گآو ک تو میگی ...

نشون بدع :ag54:

نشون بدم؟؟0_0
خودت خوار مادر نداری مگه؟Big Grin

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(10-06-2014، 23:58)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:56)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:52)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:50)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 23:46)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خوبی شمآ(:
چه خبرا؟؟
مارو نمیبینین خوشین؟.___.

نوچ نوچ
همه روح و روانشون مشکل داره((=

جدی؟؟؟؟ پس خدارو شکر تنها نیسم:ggr::ggr::ggr:

هیچکس تنها نیست!
همرا اول(:

نه من ایرانسلمBig GrinTongue

همراه اول دروغ میگوید همه تنها هستند
ایرانسل(:
نه خب هیچکس تنها نیس!
ایرانسلBig Grin

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

سپاس شده توسط -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان