امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 16:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 16:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش کجاش بی ادبه ؟؟؟؟؟ اول زندگی متاهلیشه یه مقدار قاطی کرده

گفتم فرآموش کردم فرآموش کن!

ایمآن به سیمین سلآم برسونcrying

از دو شـب پیـش کـ, ساعت 4 صبح بستمش به فوشِ خوار مآدر دیگـ, زنگـــ نزد .

احتمـآلا چند روز دیگه زنگـــ میزنه . من که حرفـ نمیزنم باهاش . حالا سلامتو میرسونم .
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(15-06-2014، 16:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 16:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 16:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش کجاش بی ادبه ؟؟؟؟؟ اول زندگی متاهلیشه یه مقدار قاطی کرده

گفتم فرآموش کردم فرآموش کن!

ایمآن به سیمین سلآم برسونcrying

از دو شـب پیـش کـ, ساعت 4 صبح بستمش به فوشِ خوار مآدر دیگـ, زنگـــ نزد .

احتمـآلا چند روز دیگه زنگـــ میزنه . من که حرفـ نمیزنم باهاش . حالا سلامتو میرسونم .

چرا فوشش دادی گنآ داش!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 88
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
ای بابا این جا به جز یکی دو نفر همه پسرن زشته من اینجا باشم.

با اجازه ما محفل رو ترک میکنیم.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، #marya#
مهناز>_<

کجا میری؟-_-
چیو نمیدونم چیو ولش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
سلام!!(:

سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ×ThundeRBolT× ، #marya#
اه علی خو بسه!Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2014، 16:10)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 16:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـنوز پـاهـآم درد میکـــنـ, . خـدا لعنت کنـه اونی کـ موتورو سـاخت .

اوا موتور سوار نشین خطرناکه هااااااااا

خـَـر شدم دنده 3 - 80 تا سرعـت جلوشو بلند کردم ... 300 متر راه بردم رسیدم سره پیچ . میخ شد . از دستم دَر رفت ... بدو بدو دنبالش بودم . . . رفت تو دیواره سره پیچ اُفتـآد .

گلگیر و خطر عقب و راهنما و پام ریز شد .
(15-06-2014، 16:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز>_<

کجا میری؟-_-

جــآن؟

برم دیگه اینجا همه پسرن -__-

من چی کار کنم؟! (؟)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(15-06-2014، 16:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه علی خو بسه!Big Grin

چی بسهههههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان