امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

من زدم ۲-۱ فرآنسه :ا

محمودی خیــلیمـ خوشگله>_<
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 167

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
گیم آف ترون @___@
فردا میره تا فروردین @___@
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღSηow Princessღ
(15-06-2014، 23:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهآ ؟! ^_^

خوبی مهی؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، šhεïdα ، T A R A
(15-06-2014، 23:07)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که گفتم اونو اشتباه فرستادم..!از من خداحافظی نکردی...!cry girl

جریان چیه ؟ o_O

خدافظ :|
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود .-.

من عاشقِ سجــاد شدم.. .-.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، šhεïdα ، T A R A ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:07)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:05)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری وادارم میکنی قیده نویسندگی رو بزنم .. |:  

از چ نظر ؟!  :|

از هر نظر دارم بررسی میکنم به جایی نمیرسم !

میخوام نیمه پر لیوانو ببینم ولی اصلا هیچی توش نیست :|

من این رُکی رو میشنآسم !
خیلی پروه ! آدم بشو هم نیست !
اگه مدیر بشه پروترم میشه ! :|
من قبلا حالشو گرفتم ! (((:
 سپاس شده توسط Wanton ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، šhεïdα ، T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:01)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 22:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود .________.

هندوراس vs فرانسه رو چند زدین؟

من زدم 3 هیچ فرانسه!

دوماد ؟! .-.

پریا این دومادمونه -_-

دوماد ، پریا :|

پریا ، دوماد : /

میشناسم..!/:

(15-06-2014، 23:02)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 22:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامله ای ؟! :|

لادن فکر نکنی اینجا چـآر تا پسر نشسته ها..!Dodgy

حالا بعدن میگم..!=_-

پـدره محترمه امروز کـآرنامه گرفتـه..!-_-

خو ننشسته :|

احمت که عمومه -_-

عرفان هم دومادمونه :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ღSηow Princessღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(15-06-2014، 23:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود .-.

-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ღSηow Princessღ ، RedSparrow
(15-06-2014، 23:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود .-.

؟! :|
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط T A R A ، šhεïdα
(15-06-2014، 23:07)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:05)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی:|
رها رها رها |:
الان کد قالبتو برات میفرستم یادم نرفته .. ببخشید واس اونشب .. |: بد قولی شد |:

اشکال نداره! فدای سرت+_+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان