امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 23:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:07)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:05)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری وادارم میکنی قیده نویسندگی رو بزنم .. |:  

از چ نظر ؟!  :|

از هر نظر دارم بررسی میکنم به جایی نمیرسم !

میخوام نیمه پر لیوانو ببینم ولی اصلا هیچی توش نیست :|

من این رُکی رو میشنآسم !
خیلی پروه ! آدم بشو هم نیست !
اگه مدیر بشه پروترم میشه ! :|
من قبلا حالشو گرفتم ! (((:

شما ؟ :|

من شمارو نمی شناسم
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، šhεïdα
آگهی
(15-06-2014، 23:12)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:07)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:05)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری وادارم میکنی قیده نویسندگی رو بزنم .. |:  

از چ نظر ؟!  :|

از هر نظر دارم بررسی میکنم به جایی نمیرسم !

میخوام نیمه پر لیوانو ببینم ولی اصلا هیچی توش نیست :|

خـُب می خوآی برات عینک بخرم ؟ :|

مثلـا چ قدر فعآلم ..

چ قدر با ادبـم

چ قدر همه ازم راضین .. :|

همین بسه دیگِ :|

بیشتر از این ؟! :||

فلشخور با همچین کاربری مُفد خوش بخت شد :|

خوش ب حال صابر :|
تو دهن کاربرا حرف نزار ._.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Wanton ، T A R A ، šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :/

چشمم زدی مهرزاد خواستگاری فـــــــــرت |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، šhεïdα
تآرآ تو همین روز نگفتی سجآد سجآد دوس دختر جدید دآره ! ؟ :|
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 170
 سپاس شده توسط T A R A ، RedSparrow ، Wanton ، ღSηow Princessღ ، šhεïdα ، Mσηѕтєя Gιяℓ
سجادی وجود نداره احمد یه شووره خیالی برام دُرُس کرده :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط RedSparrow ، šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღSηow Princessღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Wanton ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:14)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:11)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:06)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:02)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 22:59)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو حالا بیار ادامشم خدا کریمه :|
این بازیکن تیم ملیه  نباید با همه همه کار بکنی که اخه |:
من میارمش تو برو یه امضا بگیر یه بغلش کن |:
چن تا تا باید یخوره بهت برسه اخه|: زشته .. |: قول بده فقط بغلش میکنی-_-؟

باشه :|

یه چارپایه هم با خودت بیار :|
اون چارپایه اون گوشرو بردار|:
اینم محمد تحویل شما |:
محمد لادن ، لادن محمد|:
من تنهاتون میزارم|:
ولی شک دارم|: تنها ؟ ._. بزارمت._. ؟

نمیبینمش -_-

برو برو :|

من نگهش میدارم :|
بغلش نکنی |:
حداقل میخوای کاری انجام بدی بزار اون تورو بغل کنه|:
منم میرم دنبال  راه توبه شمارو تنها میزارم.__.
خدافس لادن|: محمد:/\ خدافس._.
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-06-2014، 23:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:10)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود .-.

من عاشقِ سجــاد شدم.. .-.

آخ آخ آخ !
منم دآرم تو پ خ بآ تآرآ در همین بآره بآهآش بحث میکنم ! :|

شما بیخیالِ سجاد شو..!برو فیسبوکتو ویرایش کن..!Confused
استغفرالله..!Rolleyes لادن تسبیحِ منو از تو کیفت بده..!Angel

بیا :v

غرعانو هم بدم ؟! :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ღSηow Princessღ ، T A R A
اَ اَااااااا..........چقد آدَمــِ بیکار مثــه مَن هَس!!

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

(15-06-2014، 23:16)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:12)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:08)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی مهی؟
O_O ؟!

هِلو مای نیم ایز فاطی اَند نایس تو میت یو :| !

remeber me ? Nazi .. :||
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

بعضی وقتا اشتباه پیش میاد دیگه*_*

اره یادمه ناراحت نباش نازی^_________________^
بلی بلی :|

فقد تو و فامیلـآمون بهمـ میگید نازی *^_^* !

میخواستم اون قالب و از حلقوم مبارک مهی بکشم بیرون به خاطر همین هر چی نویسنده بود رو مهی می دیدمo_0

^__________________^
آهـآن ._. درگیرقـالبی هنو ؟ ..

آواتارت کیه رها ؟! ..
 سپاس شده توسط RedSparrow ، šhεïdα ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سروش:|
 سپاس شده توسط šhεïdα ، S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان