امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

چقد این آواتـارمـ رو دوس دارمـــ ^__^ :| !
 سپاس شده توسط T A R A ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، RedSparrow ، S R U H ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
آگهی
(15-06-2014، 23:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:28)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:25)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:22)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شلوغه این ساعت Angel

من میام شلوغ میشه kaffe2
سقف ._.
ریخت 5020

فیلم جنی میخوام ._.
OCULUS  :|
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(15-06-2014، 23:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:26)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــآرآ حس میکنـمـ افسـرده شدمـ..!ضعفـِ اعصاب گرفتم بگـمـ چِـرآ؟!^__^

؟! ._.

برادرم داش بازی میکرد..هی گفتم صداشو کم کن..!کم نکرد .. خیلی اعصابم خورد شدBig Grin
رفتم پشتش وایسادم ...آخه همیشه میرفتم موهاشو بهم میرختم..!فک کردم اندفعه هم میخوام همینکارو بکنم..!...قشنگ از بغل یه دونه خوابوندم زیرِ گوشش..!پاشد زد وسطِ دلم ..! دستشو چنگ انداختم گفتم پـدرسگـ...! با پاش زد به سفید رونم گفت سگـ پدر...! در همین حین...! پـدر را گشود آمد..!گفت از خودتون مایه بذارید چرا به من فوش میدید...!Big Grin
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، RedSparrow ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(15-06-2014، 23:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:28)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:25)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:22)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شلوغه این ساعت Angel

من میام شلوغ میشه kaffe2
سقف ._.
ریخت 5020

فیلم جنی میخوام ._.

فیلم تو سجآد به نآم اون پشت مُشتآ ! ((((:
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 175
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، RedSparrow ، T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †

چه شلوغه این ساعت Angel

من میام شلوغ میشه kaffe2
سقف ._.
ریخت 5020

فیلم جنی میخوام ._.
تو بشین با همون رمانات حال کن ._.
 سپاس شده توسط Wanton ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:29)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:27)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:25)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:24)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــــــــــــآلی((((((((((Smile)))))))

معلومه:/

انقدر شنگولی اغا گرگه نخورتت؟؟؟؟؟

آقا گرگه کیه؟؟؟؟|:

اغامون:|

منم خانوم گرگه هم:|

شوهر کردی؟؟؟؟
)))))))))))(((((((((((:

اره:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، S R U H
(15-06-2014، 23:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:26)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد توی سـایت کریزی گرل و اِلون گرل داریمـ :|

خودتونم این واقعیت و قبول دارید فندقی مغز ندارید ._. ی مش دیوونه ._.
جمع نبند ._. من دایرکشنرم ^_^ نه دیوونه ام نه تنها ._.

باس یه تیمارستان و مطب روان پزشکی اینجا بزنیم ._.

و دوباره سکوت میکنم -_-

کمال ایمان در من اثر کرد. :|
 سپاس شده توسط RedSparrow ، T A R A ، ∆ MeRzaD ∆ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-06-2014، 23:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد این آواتـارمـ رو دوس دارمـــ ^__^ :| !

هیکلش توی چپ و راستم ^ــــــــــــــــــــــ^
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-06-2014، 23:31)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم جنی میخوام ._.

شما همون رمانتو بخون ._.
شما دهنتو ببند kaffe2

(15-06-2014، 23:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شلوغه این ساعت Angel

من میام شلوغ میشه kaffe2
سقف ._.
ریخت 5020

فیلم جنی میخوام ._.
OCULUS  :|

:4chs: ..
مرسی :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ∆ MeRzaD ∆ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:33)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:29)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:27)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:25)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه:/

انقدر شنگولی اغا گرگه نخورتت؟؟؟؟؟

آقا گرگه کیه؟؟؟؟|:

اغامون:|

منم خانوم گرگه هم:|

شوهر کردی؟؟؟؟
)))))))))))(((((((((((:

اره:|

آخـــــرین وصیعتتو بکن ـ&ــــــــــــــــــ&gun
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان