امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

جيكي جيكي بوم بوم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط پد ضد عرق مای درای ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
(15-06-2014، 23:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:42)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:35)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دهنتو ببند kaffe2

بی ادب :|
فرزام بم گف بت بگم :|

(15-06-2014، 23:36)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دهنتو ببند kaffe2

:4chs: ..
مرسی :|

اگر چه اجبار بودو خوندی..؟!Confused

-_-
cry girl

خیلی قشنگـه..!|:
فرشته ی من..؟!+__+
گناهکـآر..>!؟
تقاص..؟!
فقط برای من بخون..؟!
و...
عشق به توان 6
بادیگارد
روز های با تو
یک شنبه ی غم انگیز
سرنوشت
بمون کنارم
عشق عسلی ._.
دیگه یادم نمیاد -_-

(15-06-2014، 23:43)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دختره خوبیم p336

دیگه حنات رنگی نداره ._.

محرومت میکنما .-.

رمانای هما!
آن نیمه دیگر
غزال
کسی پشت سرم آب نریخت
پرستار من
به خاطر رها
خاله بازی عاشقانه
یلدا
دختری که من باشم
قلب سنگ مغرور
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 180
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، T A R A
رکی مامان-___-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سلام به همه.
از کسانی که داخل گفت و گو هستن خواهش میکنم  به پروفایلم سر بزنن و حتما بیو رو بخونن.ممنون میشم اگه اینکارو بکنن.
وقتی بیو رو خوندین بیاین و به این سوالم جواب بدین.

اون کسی که بهم اخطار داده ناراحت نمیشه ازدستم؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
سلام:|
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-06-2014، 23:52)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه.
از کسانی که داخل گفت و گو هستن خواهش میکنم  به پروفایلم سر بزنن و حتما بیو رو بخونن.ممنون میشم اگه اینکارو بکنن.
وقتی بیو رو خوندین بیاین و به این سوالم جواب بدین.

اون کسی که بهم اخطار داده ناراحت نمیشه ازدستم؟؟؟

ایمـآن بیا گرفتمش..!Big Grin
تو که اینجوری نبودی بی احساس cry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 180
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(15-06-2014، 23:52)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی مامان-___-
مامانHeartHeartHeart

شووور موخوام Angel
جشم راستم بازنميشه.__@كورشدم
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-06-2014، 23:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جيكي جيكي بوم بوم

شیوا مدیر شدی...بدجور عوض شدی..!
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان