امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 11:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی و رکی خفه :V

من سه سال پیش با جاستین عروسی کردم :V
فاطی شاهد بود :V

نخور بابا :|

مرضی بُکــُـشیمش ؟! :|

من خودم نورا رو با دستام خفه میکنم >____<*

تو هم همایتم کن :'|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker ، † αƖιєη †
آگهی
(16-06-2014، 11:55)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:50)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!
ایمان یادته این اواتاره؟؟؟

اولین روزی کـ عضو شده بودم این عکس مَـرضی رو گذاشته بودم .

بت میگفتم عکستو بده خرناز میکردی!!!خخخخ!

منم یکـم قـیـافم شبیه جاستینه ... بزارم همـه عکسمو میزارن رو آواتاراشون .گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82

بزار ببینیمت=)

(16-06-2014، 11:55)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام *._.*

سلام._-
چرا ی چشت پایینه یکیش بالا ؟ *._.*

مشت خورده._-
[/quote]

این رکسـانا غرقرو هست . باز اظهـار نظـر میکـنـ, . حوصـلشو نـدارم ... تو عکس از خود و ... میزارم . ببینید و گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82
 سپاس شده توسط Albert wesker
از کی کتک خوردی مسکی؟چیرا؟ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker
(16-06-2014، 11:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:47)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الــــــــان رفتــــــــم تو کوچــــــــه سطل اشغــــــــالو خالی کنم چشــــــــمم خورد به یه صحنه وحشتناک بغضم گرفت!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نامــــــــردا دیروز غروب که من خونه نبــــــــودم مــــــــوز خوردن به من نگفتن!!!!!!!!!!!!!

غیر از گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82 کـاره دیگـه ای هم میکنی ؟ مثـ, اینـآ : ؟؟ گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82، گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82 ؛ گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82 , گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82

اره ؟

نه عزیزم! تا حالا یه با هم اشغال دم در نبردم:|
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(16-06-2014، 11:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی و رکی خفه :V

من سه سال پیش با جاستین عروسی کردم :V
فاطی شاهد بود :V

نخور بابا :|

مرضی بُکــُـشیمش ؟! :|

من خودم نورا رو با دستام خفه میکنم >____<*

تو هم همایتم کن :'|

هـآع :|

من پشتتم :|

تو گلوشو بگیر خفه کن ..

منم از اون ور با تُفنگ میزنم تو مُخش :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
جاستین از همون ابتدا مـال نوری بوده خفه شید دیگه همتون *-___-* !
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، † αƖιєη †
اصن چی شد ک شماها پیداتون شد ؟ :|

تا دوروز پسش داشتین زندگیتونو میکردین *-__-*

انگار ن انگار جاستینی هست ! -_-*

تا من گفتم همه گفتن شووره منه ! *-_-*

برید خونه هاتون ! این چیزا واس سن شما خوب نی ! *-_-*

آخر موزیک ویدیوهاش هم +18 س *-__-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Albert wesker ، melodi+ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
کاش جاستین اینارو میخوند :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Dead Silence ، melodi+ ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 11:57)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کی کتک خوردی مسکی؟چیرا؟ ._.

:| اصلا مگه میشه من کتک بخورم؟
بیا درست شد ._. انگشتم رفته بود تو چشمم =(
واسه همین چشممو بسته بودم=)
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Magical Girl
(16-06-2014، 11:57)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:47)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الــــــــان رفتــــــــم تو کوچــــــــه سطل اشغــــــــالو خالی کنم چشــــــــمم خورد به یه صحنه وحشتناک بغضم گرفت!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نامــــــــردا دیروز غروب که من خونه نبــــــــودم مــــــــوز خوردن به من نگفتن!!!!!!!!!!!!!

غیر از گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82 کـاره دیگـه ای هم میکنی ؟ مثـ, اینـآ : ؟؟ گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82، گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82 ؛ گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82 , گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82

اره ؟

نه عزیزم! تا حالا یه با هم اشغال دم در نبردم:|

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82 ، گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82 ، گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 82

اینـآ رو هم نکردی ؟ ها ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان