01-03-2014، 20:58
شما پسرا بدترین.....به افتخار اون مادری که تحمل کرد اذیت های پسرش رو و از دیوار بالا رفتنشو.....

|
شعری جدید در باره دخترا ورود دخترا ممنوع |
|||||||||||||||||||||||
01-03-2014، 20:58
شما پسرا بدترین.....به افتخار اون مادری که تحمل کرد اذیت های پسرش رو و از دیوار بالا رفتنشو.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
02-03-2014، 14:27
بی مزه ی .........
![]()
16-03-2014، 18:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-03-2014، 18:35، توسط girl of chaos.)
خودتو مسخره کن
از روی این تقلب کردی . . . . . . . . . . پسری با پدرش در رختخواب/درد و دل میکرد با چشمی پر آب گفت بابا حالم اصلا خوب نیست/زندگی از بهر من مطلوب نیست گوی چه خاکی بریزم توی سر/روی دستت باد کردم ای پدر سن من از 26 افزون شد / دل میان سینه غرق خون شد هیچ کس لیلای این مجنون نشد/همسری از بهر من مفتون نشد غم میان سینه شد انباشته / بوی ترشی خونه را برداشته پدرش چون حرف هایش را شنفت/خنده بر لب آمدش آهسته گفت پسرم بخت تو هم وا میشود / غنچه ی عشقت شکوفا میشود غصه ها را از وجودت دور کن/این همه دختر یکی را تور کن گفت آن دم :پدر محبوب من /ای رفیق مهربان و خوب من گفته ام با دوستانم بارها / من بدم میآید از این کار ها در خیابان یا میان کوچه ها /سر به زیر و چشم پاکم هر کجا کی نگاه میکنن بر دختران؟/مغز خر خوردم مگر ،چون دیگران؟ غیر از آن روزی که گشتم همسفر/با شهین و مهرخ و ایضا سحر با سه تا شان رفته بودیم سینما /بگذریم از ما بقیه ماجرا یک سری بر گل پری عاشق شدم/ او خرم کرد وانگهی فارغ شدم یک دوماهی یار من بود و پرید /قلب من از عشق او خیری ندید آزیتای حاج لی اصغر شله/ یک زمانی عاشقش گشتم بله بعد او هم یار من آن یاس بود /دختری زیبا و پر احساس بود بعد از این احساسی پر ادعا/ شد رفیق من کمی هم المیرا بعد او هم عاشق مینا شدم / بعد مینا عاشق تینا شدم بعد تینا عاشق سارا شدم / بعد سارا عاشق لعیا شدم پدرش آمد میان حرف او /گفت ساکت دیگر فتنه جو گرچه من هم در زمان بی زنی/روز و شب بودم به فکر یک زنی لیک جز آنکه بداری مادری/ دل نمیدادم به هر جور دختری خاک عالم بر سرت خیلی بدی / واقعا که پوز بابا را زدی
26-04-2014، 18:44
چقدر این پسرا عقده این خدآآآآآآآ
بسازید ما دخترا جنبه داریم ![]()
27-04-2014، 17:28
اینو من جاهای مختلفی تو نت خوندم پسره کردیش دختر
![]() ولی بازم ممنون
28-04-2014، 21:51
ایول داداش..
16-06-2014، 18:47
از اون شعره پسر ترشیده تفلید کردی
![]() ![]() ![]() ![]()
23-06-2014، 12:23
هــــــــــــــع
مرسیـ
30-06-2014، 17:41
خخخخخخخخخخخ
![]()
02-07-2014، 13:14
واقعا از تمام دوستاي با جنبه ممنونم
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|