امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ

(17-06-2014، 13:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قبر من نمیرسی|:Big Grin
دروغ میگه|:
اینو من بزرگش کردم0__0
تازه از بازپروری درش اوردم باووAngel
میـرسمـ -_- یه سگ جونیمـ خدا میدونه V:

اهورا -_- درست رفتار کن ._. ما الان یه سرپرست داریم ._.

مهتـاب سرپرستی مارو به عهده گرفته :|

آبروشو نبر .-.

دوروغگو خودتی -_-

(17-06-2014، 13:22)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـــآمل بگـــــــو مـــــآ بلـــدیم!!!
زشته .. حُـرمت ها شکسته میشه .. !

عه مهتاب|:
من داشتم با کلت می کشتمش|:
آبروش رو نمبرم!
همینجا گذاشتمBig Grin
شوخی کردم!تو دروغ گو نیستی(:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(17-06-2014، 13:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس ..

خـفه :|

بشین ..

مرضی خاک به سرم|:

همسایمون اومده با اون پسر 28 سالش میگه اگه بشه به غلامی قبول کنید|||||:

من مردم-_-

غش-_-

قبولش کُن خُ ...

من تا حالا خواستگار نداشتم :|

فقط ی بار فامیلمون داش ب مامانم میگفت و منم شنیدم .. میگفت مرضیه رو از من میخواستن :| منم گفتم این هنو بچس :|

میبینی ؟ پسره رو پرونـد رَف .. *-_____-*

هیم|: ..
 سپاس شده توسط Dead Silence
خودافیس !
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dead Silence ، Brooklyn Baby ، First Star ، S R U H
(17-06-2014، 13:28)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:24)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:19)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده هم چغندر

بحث چیعHuh
بحث پریو**ه !! میخوای ت هم بپیوند |:
ترجیح میدم سکوت کنم ادامه بدید

یه بار شد بحثتون اخلاقی باشهExclamation

گفتگـوی آزآد ، جـآیی بـرای صُحبــت هـآی غیـر اخلـآقی :| !
بله مشخصه

بابا بزارید یه روز جمیعت ادم باشیمExclamation
شما دو تا برید معلمون بگید ب دفتر مشقتون برچسب صد افرین بزنه |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، #marya#
(17-06-2014، 13:28)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:24)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 13:19)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده هم چغندر

بحث چیعHuh

بله مشخصه

دخــتر گُل ...

اینجـآ هرچی بچـه مثبت هم بیـآد ، بـآ وجـود ایـن منفیـآ و منحـرفـآ ، اونــم منـفی میشـه ..

همـه صحبتـآ هم غیر اخلـآقیه ... و بـد آمـوزی داره ..

اینجـآ اینـطوری ئـه ....
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، #marya#
بابا بزرگ اهورا .__.

این پسره بهم چشمک زد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-__-

نمیدونه من شوهر دارم :|

(17-06-2014، 13:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

YOU NOT INTERSEX ? |:
ARE YOU HUMAN |: ?

No :|

Im angel Angel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(17-06-2014، 13:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله مشخصه

دخــتر گُل ...

اینجـآ هرچی بچـه مثبت هم بیـآد ، بـآ وجـود ایـن منفیـآ و منحـرفـآ ، اونــم منـفی میشـه ..

همـه صحبتـآ هم  غیر اخلـآقیه ... و بـد آمـوزی داره ..

اینجـآ اینـطوری ئـه ....
بیخی  باو!

نه که من خیلی مثبتم

به خودم که دروغ نمیگم والا!
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
صابر.__.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، ( lιεβ )
سپـآس ... ! پلیــز .. ! گـدا بـآزی در نیـآرید ... ! :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/2x0l34hj8oloj5eiopwb.png
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mr.Robot ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby
(17-06-2014، 13:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا بزرگ اهورا .__.

این پسره بهم چشمک زد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-__-

نمیدونه من شوهر دارم :|

(17-06-2014، 13:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

YOU NOT INTERSEX ? |:
ARE YOU HUMAN |: ?

No :|

Im angel Angel

الان میدم بچه محلا چشاش رو دربیارن|:
به ناموس من چشمک میزنه-_-:V
 سپاس شده توسط Dead Silence ، First Star ، Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان