امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 149 ❝

(22-06-2014، 16:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والکینگ دد تموم شد ):

تا اخر دیدم :|

فصل 5 چند ماه دیگه میاد؟ :|

21 مهر !!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(22-06-2014، 16:37)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:32)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:29)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:27)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:22)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطورررررررر جیجلکم^______^
ههخهخخ

ببین مبینا به اون میترای عَن بگو اگه نزاره پس فردا بیای ....

اندفعه اومدم خونتون میزنم شل وپل ش میکنمااااا
فردا میخواد بره پیش سارینا
خیلی کنه اس نع؟
ساریناهم میخواد بیاد پس فردا؟!
نه بابا من ازش خوشم نمیاد خییلی خودشو میگیره به پانی هم گفتم براش یه خالی بس که نیااد
رومی تو چرا فکر میکنی همه خودشونو میگیرن؟
اون نیاد حال نمیده منم نمیام
مبیییینا وللش به خاطره اینکه باباش پولداره خودشو میگیره دیه

چرا به روبیتا نمیگی بیاد
(22-06-2014، 16:39)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:37)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوگند تروخدا جواب بده.البته اگه درای گفت و گو رو میخونی
محروم شده نمیتونه که جواب بده

عزیزم داریم باهم اس بازی میکنیم
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(22-06-2014، 16:39)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:34)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعــدا --> NEVER 

:v

خب باشه همینجا میگم !
راستش این هرکی هست همه خانواده رو بدون استثناء میشناسه !
توی یکی از گروپ هامون توی وایبر اومده بود ظاهراً بعد اذیت کرده بود ! ( من قبلش خارج شدم ! کی ادش کرده بود خدا میدونه ! )
بعد از اون جریان مادرکِش شد بوسیله اعضای خانواده ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 149 ❝ 166
الان اومده دنبال انتقام گمون کنم ! به حدوداً 10 نفر زنگ زده امروز + من که خواب بودم ! هیشکی هم جوابشو نداده ( من بودم میرفتم افق رسماً محو میشدم ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 149 ❝ 166 )
این همونیه که گفتی عکسو فلان و اینا؟ ._.

نقل قول:
ملودی کار شما بود سوگند رو محروم کردین.خودش بهم اس داد که تا ابد محرومه......
سوگند کیه؟ :|

شما نکنه پنل مدیریت داری که میگی من محروم کردم؟ :v
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 149 ❝ 166
 سپاس شده توسط Wanton ، #marya# ، Navisa. ، ✘ЯØற!ηд✘
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، Apple 50، First Star، Justin-1994، الیکا0، سوگند0، றiSs~AlØn، ღ℘☂η♪☡ღ، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ4 کاربر پنهان
.
.
های به همه ی دوستان ... ^_____________________________^
امتحانات دانشگاه تموم شد امروز.... خیلی خوشحآلم..
اواتار ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 149 ❝ 166خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Navisa. ، #marya# ، melodi+
(22-06-2014، 16:40)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملودی کار شما بود سوگند رو محروم کردین.خودش بهم اس داد که تا ابد محرومه......
دوباره با نام كاربري ديگه اي ثبت نام كنه
(22-06-2014، 16:41)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ! خب این چیزایی که تو میدونی مال قبل از این ماجراست ! همه هم شاکیَن ازش ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 149 ❝ 166

الان کسی نمیدونه که اونه ولی به دلایلی پی بردم بهش :|
 سپاس شده توسط melodi+
(22-06-2014، 16:41)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:37)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:32)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:29)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:27)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههخهخخ

ببین مبینا به اون میترای عَن بگو اگه نزاره پس فردا بیای ....

اندفعه اومدم خونتون میزنم شل وپل ش میکنمااااا
خیلی کنه اس نع؟
نه بابا من ازش خوشم نمیاد خییلی خودشو میگیره به پانی هم گفتم براش یه خالی بس که نیااد

چرا به روبیتا نمیگی بیاد
نه بابا کجا پولدره زر مفت میزنه
3ماه گیر داد تا براش یه لب تاب خریدن
روبیتا دوست پانیذه پانیذ بایدد بهش بگه
پانی کجایی؟
 سپاس شده توسط ✘ЯØற!ηд✘
(22-06-2014، 16:44)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:41)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ! خب این چیزایی که تو میدونی مال قبل از این ماجراست ! همه هم شاکیَن ازش ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 149 ❝ 166

الان کسی نمیدونه که اونه ولی به دلایلی پی بردم بهش :|
با خط جدید؟ .-.

ایرانسل دوباره؟ :v
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Wanton
(22-06-2014، 16:45)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 16:41)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی کنه اس نع؟

چرا به روبیتا نمیگی بیاد
نه بابا کجا پولدره زر مفت میزنه
3ماه گیر داد تا براش یه لب تاب خریدن
روبیتا دوست پانیذه پانیذ بایدد بهش بگه
پانی کجایی؟
بگم بهش؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان