امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

دالی'-'
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(22-06-2014، 18:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخ ببخشید زن ایمآن ! Big Grin

آیآ میدآنستید !

اولین بآر که من اومدم گفتگو آزآد به مدت 2 هفته محروم شدم ! :|

از تو بعیده

اگه تو بودی یه 40% اخطآر گرفتی ! Big Grin

هیم چرا
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-06-2014، 18:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا بیا خصوصی ...

نسترن .. الان نمیفهمی چی میگم .. وقتی اخطار دارم دیگه نویسنده نمیشم ...

دوس دارم یارو رو فوش کش کنم .... دوس دارم فوش کش کنمش ... نمیفهمی .. نسترن ب قرعان نمیفهمی چ حالی دارم ..

فضآی مجآزی ارزش اینو داره واقعاً ! ؟ :|

بگو به ....م ! (:

تآر :| اضآفی خوردی پستُ منو رد تآیید کردی تو چه حقی داری پست منو به عنوآن اسپم حسآب میکنی ! ؟ بزنم تو دهنت ! ؟ Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 150 14
 سپاس شده توسط Dead Silence ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، !~IмДи~!
(22-06-2014، 18:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـان کی پست مرض رو پاک کرد ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یارو ... مرضیه خآنوم ...

مرضی جد آبادته ..

رو مخ من سیکتیر نکن عوضی ...
شما به نویسنده شدن فکرکن حرص نخور
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-06-2014، 18:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متچکرم ! :|

من ی دوست واقعی ـام ^_^ :| ! ..

تارا یادته خخ ؟ ^_^

هیمم من جیغغ میکشیدم ب فاطی و تارا میگفتم کمکم کنید ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 150 14
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، !~IмДи~!
(22-06-2014، 18:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین تارا .

تا دیدی فوش داد پـاک کردی ؟؟؟

اورین .

منم میتونم مثه ظهر روشو کم کنم تا دهنش بسته بشه و با گریه بره خونه .

ولی دلم براش میسوزه . . . نمیخوام بازم اشکش در بیاد ^___^

اولا اینکه کارم همینه!

دوما اگه میخوای دعوا کنی برو تو خیابون با امثاله خودت دعوا کن! اینجا جایه دعوا نیس! اینجا دعوا کنی یا اخطاره میگیری یا محروم میشی !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 14
 سپاس شده توسط #marya# ، !~IмДи~! ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence
من 2 دیقه دیگــ, باشم . اشکـــ یه ملـت در میـاد بعـد توسطــ دوستام بن میشم .

خـدافسی . ^___^

روز خوش .
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-06-2014، 18:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:24)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد ؟ ._.

دهنتو ببند همه جارو بو فاضلاب برداشت .. <~~ این حرف تو رو یاد چی میندازه ؟ :|

تو هم اون روز بودی ! Big Grin
تآرآ و زهرآ رو بستم به فش ! خیلی حآل داد ! Big Grin

کی کیرو به فوش بست؟! (((:

اینم همیشه میگفتم ! Big Grin

من بآ شمآ شوخی میکردم شمآ جدی میگرفتید دوبآره مثل قبل بشم میگید احمدرضآ دختربآزه:| ! :|
گــفـتگـوے آزاد 150 14
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
آوآ پستامو ویرایش نکن ..

بغضم ترکیده ..

من ک اخطار دارم ... بزار محروم شم .. دیگه هیچی واسم مهم نی .. میفهمی ... ؟

تاوان این اشکامو از تک تکتون میگیرم ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، melodi+ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(22-06-2014، 18:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرآ عن اضآفی خوردی پستُ منو رد تآیید کردی تو چه حقی داری پست منو به عنوآن اسپم حسآب میکنی ! ؟ بزنم تو دهنت ! ؟ Big Grin

من الان واقعا رگه مدیریتم زده بالا میزنم محرومت میکنما @: <:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 14
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان