امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

(22-06-2014، 18:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کصـافط .

حقـی که یه گـرجی هستی .

من این کـلمه رو 200000 بار از اول سال تا حالا تو کلاس شنیدم از گرجیا . Big GrinBig Grin

پرچم بآلآس ! (:
هر کی سر کلاس میخنده بهش میگیم !
تو سه بآرم به معلم پرویشمون گفتیم مآرو از کلاس اندآخت بیرون ! Big Grin

مدرسه خوب سراغ نمیشناسی بهشهر ؟؟؟؟

امسـال میـام بهشر . ولی هنوز تصمیم نگرفتم . پروندمم رو هواس .

میخوام بیام داستانه . نیآم اینجا داستانه .
مدرسه ی مآ خوآجه نصیر غیر انتفآعی هستی ولی مدیریتش خیلی ضعیفه بدرد نمیخوره ! من سآل دیگه شآید برم حسآبی ولی از بچه هآش بدم میآد ! :|

دقیـقـا . . . منم تو مدرسمون وقتی واسه نمرم اعتراض تجدید نظر نوشتم . روش نوشتن برای ورود به مدرسه ی خواجه نصیر 6 نمیره نیـازمند است .Big Grin

لعنتی واسه این که پایانی ./5 نمیره زیاد شه باید 6 نمیره تو برگه بگیرم .

مدرسه دیگه چی ؟ دولتی .؟

واقعاً خواجه نصیر تو رو نمیگیره ! :|
میثم 8تآ تجدید آورد !
دولتیآرو نمیدونم !
خواجه نصیر میگیردتت بآو !
گــفـتگـوے آزاد 150 21
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
نقل قول: عاشق کی بشم؟!cry girl

هیمم نمیدونم ._. !

نع خدا وکیلی از کسی خوشت نیومده تا الان ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 150 21
 سپاس شده توسط pink lady ، T A R A ، #marya#
(22-06-2014، 18:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:38)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ولی مدافعتم

درود بر تو ای همسر . . . .

میخواستم سرت 4 تا هبوی دیگه بیـارم . پشیمون شدم Big Grin
ایمانDodgyخوفه نیوردی چون منم شوور میکردم ^.‏^‏

باز این گفت شوووور Dodgy

باز این تو بحث زن و شوور دخالت کرد

خیلی حال میده Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(22-06-2014، 18:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا چرا شوهر نمیکسنی من یکی از دست تو خلاص شم ؟ ._.

شوور عـ کجام بیارم؟! .__.

حیف احمد زن داره :V

من متلعق به همهم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 150 21
 سپاس شده توسط First Star ، !~IмДи~! ، T A R A
(22-06-2014، 18:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:38)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ولی مدافعتم

باز این گفت شوووور Dodgy

راس میگه عـلی .

تو واس چی دخـالت میکنی ؟؟؟

شورر گفت که گفت ؟؟؟

بچـه ها من مطمئنم این علی زن میخـواد . داره کـ*نش میسوزه / یکی براش استین بالا بزنه .
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
نسترن میگه اگه کسی اخطار داشته باشه ولی شرایط نویسندگیو داشته باشه ، صابر نویسندش میکنه و فقط ازش تعهد میگیره و اخطارشوپاک میکنه ... بعدش نویسنده میشه ...

واقعیه این یا فقد واس دل داریه ؟ ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-06-2014، 18:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم نمیدونم ._. !

هوومم ._.
دیگه به دوستی نتی اعتماد ندارم ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 21
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-06-2014، 18:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن میگه اگه کسی اخطار داشته باشه ولی شرایط نویسندگیو داشته باشه ، صابر نویسندش میکنه و فقط ازش تعهد میگیره و اخطارشوپاک میکنه ... بعدش نویسنده میشه ...

واقعیه این یا فقد واس دل داریه ؟ ..

راست میگه نسترن من هم قبل نویسنده شدنم اخطار تا دلت بخواد داشتم .-.

(22-06-2014، 18:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم نمیدونم ._. !

هوومم ._.
دیگه به دوستی نتی اعتماد ندارم ._.

تارا راس میگه .-.
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 21

سپاس شده توسط Dead Silence ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-06-2014، 18:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرچم بآلآس ! (:
هر کی سر کلاس میخنده بهش میگیم !
تو سه بآرم به معلم پرویشمون گفتیم مآرو از کلاس اندآخت بیرون ! Big Grin

مدرسه خوب سراغ نمیشناسی بهشهر ؟؟؟؟

امسـال میـام بهشر . ولی هنوز تصمیم نگرفتم . پروندمم رو هواس .

میخوام بیام داستانه . نیآم اینجا داستانه .
مدرسه ی مآ خوآجه نصیر غیر انتفآعی هستی ولی مدیریتش خیلی ضعیفه بدرد نمیخوره ! من سآل دیگه شآید برم حسآبی ولی از بچه هآش بدم میآد ! :|

دقیـقـا . . . منم تو مدرسمون وقتی واسه نمرم اعتراض تجدید نظر نوشتم . روش نوشتن برای ورود به مدرسه ی خواجه نصیر 6 نمیره نیـازمند است .Big Grin

لعنتی واسه این که پایانی ./5 نمیره زیاد شه باید 6 نمیره تو برگه بگیرم .

مدرسه دیگه چی ؟ دولتی .؟

واقعاً خواجه نصیر تو رو نمیگیره ! :|
میثم 8تآ تجدید آورد !
دولتیآرو نمیدونم !
خواجه نصیر میگیردتت بآو !

نه بابا . 11/5 دارم . یه درس فیزیک . باید بالای 12 باشع .

بریم یه مدرسه معلماش خوب باشن . پارتی باشه . حال کنیم .

بخوان از دماغم در بیارن دومین روز مدرسه میزنیم بیرون .
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(22-06-2014، 18:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز این گفت شوووور Dodgy

راس میگه عـلی .

تو واس چی دخـالت میکنی ؟؟؟

شورر گفت که گفت ؟؟؟

بچـه ها من مطمئنم این علی زن میخـواد . داره کـ*نش میسوزه / یکی براش استین بالا بزنه .

نه خیرم دنیا میدونه من به کلمه شووور حساسیت خاصی دارم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان