امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

(23-06-2014، 4:57)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیادی باهاش شوخی کردیم .
هرکی بود الان یه چیزی بارمون کرده بود !
تو فکر می کردی شوخی می کنیم؟ چیزی عیان است چه حاجت به بیان است -__-
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A
آگهی
(23-06-2014، 4:56)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 4:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه ! ((:

چه ذوقی کرد گــفـتگـوے آزاد 150 122
دلیلی ندارم ذوق کنم ._.*

(23-06-2014، 4:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 4:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 4:54)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 4:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا آخه؟! تورو خدا ! :|
مردم چقد خودشونو میگرن kaffe2

با مدیر برنامه هام صحبت کن شاید یه فرجی شد :297:

باشه ! ((:
من از مدیر برنامه هاش مجوز دارم. با من صحبتاتو بکن!

این گوشیشو بم نمیده .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 122
 سپاس شده توسط Wanton ، ERF@N
نام کاربریم خوبه ؟

یه ایده دارم که بذارم Moer !
 سپاس شده توسط T A R A ، ERF@N
(23-06-2014، 4:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 4:57)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیادی باهاش شوخی کردیم .
هرکی بود الان یه چیزی بارمون کرده بود !
تو فکر می کردی شوخی می کنیم؟ چیزی عیان است چه حاجت به بیان است -__-
دهنتو گل بگیر ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 122
(23-06-2014، 5:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این گوشیشو بم نمیده .-.
خب تو اول وعدتو عملی کن تا گوشیشو بده ._.
(23-06-2014، 5:00)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربریم خوبه ؟

یه ایده دارم که بذارم Moer !

من بهت میگم موبر:|
(23-06-2014، 5:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنتو گل بگیر ._.

این دهنو باید گُل بگیری .__.
 سپاس شده توسط ERF@N ، T A R A
(23-06-2014، 5:02)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 5:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنتو گل بگیر ._.

این دهنو باید گُل بگیری .__.
من مبارز آزادی خواهم ._. به جرم گفتن حقیقت دهنمو باید گل بگیرن >__<
(23-06-2014، 5:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همون اولم دلم با این اسم لعنتی نبود گــفـتگـوے آزاد 150 122
 سپاس شده توسط ERF@N ، T A R A
صابر کِی اسمارو عوض میکنه؟! ._.
گــفـتگـوے آزاد 150 122
(23-06-2014، 5:04)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 5:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همون اولم دلم با این اسم لعنتی نبود گــفـتگـوے آزاد 150 122
هروقت خواستی اسم انتخاب کنی به کلمات مشابهشم فکر کنcrazy

مثلا یکی از بچه ها پاستیله! این باید درس عبرتی برای هممون باشه!

(23-06-2014، 5:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر کِی اسمارو عوض میکنه؟! ._.
گفته هروقت ایمان به خواستش برسه ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان