امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

↨صـُب بـّـِـخیـر§
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Aiden Pearce ، ERF@N
آگهی
اه می خوام یه آهنگ شاهین دان کنم همه جا فیلتر یا لینک حذف شده
گــفـتگـوے آزاد 150 130
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، !~IмДи~! ، ERF@N
[quote pid=2053399 dateline=1403502701]جوابه شوهرمو چی می دی ? cry girl[/quote]

چندروز نمی تونه بیاد خونه! کی هست اصلا؟؟ باز کی رو بدبخت کردی؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
(23-06-2014، 8:52)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|...

یو دونت هو قند شکن:|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N ، Aiden Pearce
(23-06-2014، 8:53)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 8:52)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|...

یو دونت هو قند شکن:|؟

من قند شکن ندارم Undecided
گــفـتگـوے آزاد 150 130
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(23-06-2014، 8:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

بودن با من لیاقت میخواد پدرم :| !من کسیُ بدبخت نمیکنم ! -_- خوشبختش میکنم ! -_-*

بت میگم کیه Rolleyes Rolleyes

خیلی گُله RolleyesRolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
بیا علی....

اینجا شیلتر نیست.....

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلــــــــیک

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(23-06-2014، 8:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا علی....

اینجا شیلتر نیست.....

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلــــــــیک

ایول دستت درد نکنه
گــفـتگـوے آزاد 150 130

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(23-06-2014، 8:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 8:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

بودن با من لیاقت میخواد پدرم :| !من کسیُ بدبخت نمیکنم ! -_- خوشبختش میکنم ! -_-*

بت میگم کیه Rolleyes  Rolleyes

خیلی گُله RolleyesRolleyes

محسن؟ امیر؟؟ خیلی خره اگه اینان
 سپاس شده توسط Dead Silence
کـَـلّـه ی صـب کـ, بیـدار میـشیـم ← تـآ بـوق سـَـگـــــــ پُشـت کـامیپـوتریـم .

هیـچ خـاصـیتیم جـُز ضعـیفـــ شدن چشم و حـافظـه نداره .

خـد↑ فــZ
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان