امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

(23-06-2014، 21:01)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:59)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون که یه جا دیگه بود  :|

اینجا من به فرید نگفتم ضمانتش میکنم واسه نویسندگی ؟ .__.
چرا یادمه :|

ولی اینجا فقط یه بار شدم که اونم یه سال پیش بود :|
 سپاس شده توسط Wanton
آگهی
(23-06-2014، 21:02)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا افسردم ایمان میدونه این حالتم دیگه تو مرز خودکشیه !وگرنه کلا همیشه حالم بده!
نه اسمش یه چیز دیگه اس:|

اه دیوووووووووووووووووووووووووووووووووووووونه اون هر 28 روزه!
:|
رضا این چیزارو می فهمه =)))

منظورش شاید یه چیزی شبیه اختلال روانی بوده :| شایدم نبوده

خخخخخخخخخخخخ نبوده 98 %
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 76
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(23-06-2014، 21:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:00)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:57)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا باورم نمیشه یه ادم میتونه اینقدر دو رو باشه

دافظSadcrying

چی شده من همدردی کنم؟!
یه چیزی هس میترسم بهت بگم!!

نترس کمکت میکنم!
بیخی
حوصله طرف رو ندارم
راستی دیشب یادته منظورم اینه( *نیوشا*14 )
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(23-06-2014، 21:02)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:00)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه از این چیزا نگو@!اصا تو از کجا میدونی؟

خودشم از این حالتا داره .__.
:| .....

دهنت:| ....

دیگه من جوابی ندارم....

ایندفه رو تسلیم:| ....

بای:| ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mason ، ◄Iяαи► ، Wanton ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-06-2014، 21:02)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:00)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههههههههه ندآره به خدآ امکآن نداره مگه این که دختر بآشه!((((((((=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Wanton ، Mᴏsᴇs
(23-06-2014، 21:03)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه پیشنهاد میدم .

چون دانستنی هم کاربر فعال زیاد نداره اگه فعالیت کنی حَلـه !
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs
(23-06-2014، 21:04)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:00)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:57)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا باورم نمیشه یه ادم میتونه اینقدر دو رو باشه

دافظSadcrying

چی شده من همدردی کنم؟!
یه چیزی هس میترسم بهت بگم!!

نترس کمکت میکنم!
بیخی
حوصله طرف رو ندارم
راستی دیشب یادته منظورم اینه( *نیوشا*14 )

بگو!آره چرا این اینجوری بود میدونی فک کنم دختر نبوده!
 سپاس شده توسط #marya#
(23-06-2014، 21:05)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:03)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه پیشنهاد میدم .

مرسی (;

تقریبا تو این 2 هفته 250 تا ارسال کردم اونجا :|
 سپاس شده توسط Wanton
(23-06-2014، 21:05)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه پیشنهاد میدم .

عرفان هم پشم:| ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Wanton
(23-06-2014، 21:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| .....

دهنت:| ....

دیگه من جوابی ندارم....

ایندفه رو تسلیم:| ....

بای:| ..

ایمان چجوری ازت تشکر کنم ؟ =))))))
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ∆ MeRzaD ∆ ، Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان