امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

(24-06-2014، 15:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 15:45)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 15:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 15:38)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 15:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی اصد که آیدا رو میشناسه :| ! ..

هیمم منو میشناسی دختره ؟ :|
 بلي ميشنآسم (:

یکی از کارامو بگو :|
 زن پآستيلي

تارا ؟ :|

پاستیل رو از کُجا میشناسی ؟ :|

خو اینو همه میدونن که زن پاستیلم .. یکی از کارای خودم رو بگو :|

(24-06-2014، 15:45)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 15:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول از همه .. مهسا پ.خ ـتو باز کُن ..

دومن .. کیه ب من بگو :| !

عمرا (:
بای

بشین سر جات ببینم :|
باو واس چی میخوایید این بدبختو هویتشو معلوم کنین؟
اصن خیلی تابلوعه :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 159
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(24-06-2014، 15:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 15:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماعده به رضا میگف پاستیل|:
خودشه|:
ماعدس|:

همه ب رضا میگن پاستیل :| ! ..

وایسا اینجا فاطی رو میخواد :|

نه این فرق میکنه،روز اولی که من اسم رضا رو رو کردم فاطی گف من میخوندم پاستیل و...اونروز ماعده هم بود و همینو میگفتو....
خودشه!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-06-2014، 15:47)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grinخبـ بچ ميخوآم اعلآم كنم!!!!

کوفت ورم:|

دنیاس-_- ..

تمام ..-_-

مزخرف بود کارِت!!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 15:47)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دِ بنال دیه T_T

شاید ماریا باشه :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 14:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بزنه این یارو رو محروم کنه رو اعصابه منه :|
ببین من عربم خیلی خرم به پام نپیچ
ماعده نیس

شیواس؟؟
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-06-2014، 15:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 15:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 15:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نظریه دیه :|

این تینا نیس ؟! :|

آدم قحـدیه منو ب این یارو تشبیه میکنی ؟ |:

چه حلال زاده =|

آخه نام کاربریشو دقت کن ._.

بیخی تو نیستی :|

حلال زده چیه ؟ دوساعته اینجام داشتم میخوندم :|

معلومه ک من نیستم :| تو این اوضاع نویسدگی و .. برم اکانت دیگه بزنم ؟ :|

استغفرا.. ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-06-2014، 15:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دِ بنال دیه T_T

شاید ماریا باشه :|

یِس!نظریه خوبیه!

ولی دنیاس!

این شکلک مخصوص دنیاس!Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلام^~^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، Brooklyn Baby ، Adl!g+ ، Dead Silence ، † αƖιєη †
بابا همون دنیاس :| ..

خو کیه مهسا ؟ :|

تینا ؟ ._.

جیغغغ گیلدا راست میگه ممکنه شیوا باشه ..

آره آره آره اره خودشه :|

شیواس :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 159
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، Dead Silence ، Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان